Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kokochanel

kocham Cię

Polecane posty

Gość KylaBurns
hmm, a w jakiej sytuacji? jestes kobieta, czy mezczyna?

Gość KylaBurns
rozumiem, ze chcesz zrobic ten pierwszy krok.. a Twoj facet Cie kocha? jak to odczuwasz?

nie wiem czy mnie kocha... mówi tylko, że bardzo mu na mnie zależy; poza tym jeszcze 3 miesiące temu on był w związku i swoją byłą na pewno kochał

Gość claudiac
moj facet to byl tak niesmialy,ze sama musialam do niego zagadac,pierwsza go pocalowac,przytulic,powiedziec kocham cie,najlepsze bylo jak caly wieczor jezdzil rekoma po mojej koszulce w poszukiwaniu...piersi hahha,no i znowu ja musialam mu uswiadomic gzie sie znajduje:)no ale to on mi sie oswiadczyl:)

ale nie myslicie, że 6 tygodni bycia razem to nie za wcześnie? z drugiej strony tak właśnie czuje...

Gość michelle elle
a moge zapytac ile masz lat?

Gość peggy brown23
ja pierwsza powiedzialam mojemu facetowi.Oglądalismy film i tam kobieta mowi :bardzo,bardzo,bardzo Cię kocham.Natchnęło mnie i ja do mojego:bardzo,bardzo,vardzo,a On:co?kochasz mnie? I co ja biedna miałam zrobić,trzeba było iść za ciosem:)jak się okazało,On chciał mi to powiedzieć jeszcze wcześniej ,ale sie bał mojej reakcji.tak czy owak,wyznaliśmy to sobie po około miesiacu znajomości.To bardzo indywidualna sprawa,śmieszą mnie niektore teorie,kiedy powinno się mowic :kocham,bo należy mowic wtedy,gdy sie to czuje.Trzeba walczyc z konwencją :)

20,a dlaczego? może to troche śmieszne, że o takie rzeczy pytam na forum, ale pierwszy raz jestem w poważnym związku i boję się, ze taka deklaracja z mojej strony moze go zniechęcić...

Gość claudiac
sama musisz to wyczuc,najlepeij bedzie jak to ty podejmiesz decyzje,kazdy bedzie ci radzil inaczej,ale to twoje zycie i twoj zwiazek,moze on tez jest niesmialy,moze to za szybko na takie slowa,ty wiesz najlepiej,powodzenia

Gość peggy brown23
święta prawda,tu potrzeba wyczucia

Gość peggy brown23
hmm,poza tym wydaje mi się ,ze tego nie da sie zaplanować ,to wychodzi spontanicznie,tak jak u mnie,poczułam po prostu,ze to jest ta chwila.

prawda, wyczucie jest bardzo ważne; a słyszałyście moze o teorii, ze mężczyźni potrafia kochać tylko raz w życiu...??

moje kochanie miala bardzo ciekawy pomysl na wyznanie swoich uczuc:P gdy lezelismy obok siedzie przytuleni \"pisal\" palcem mi cos na brzuszku, poczatkowo nie moglam zrozumiec a potem az uszy mi sie zaczerwienily ze szczescia!:)

Gość peggy brown23
koko,nie słyszałam o tej teorii.Facet z ktorym jestem to moja pierwsza powazna miłosć,wiem ,ze to TEN.On juz kochał,już była data ślubu i tamta dziewczyna go zostawiła.Teraz mowi,że cieszy się ,ze tak sie stało,bo dzięki temu jest ze mną,ale nie zmienia to faktu ,ze ją kochał.Teraz kocha mnie i wiemy,ze tak już zostanie.Zatem obalam tę teorię o jednej miłosci:)

Gość claudiac
Bamboszek dobry pomysl,moj niesmialy facet tez mi tak wyznawal uczucia,tylko pisal palcem po plecach:)

Gość peggy brown23
aczkolwiek miłość miłości nierówna :)

nie tylko raz! :) ja jestem druga dziewczyna mojego misia:) a mimo to mnie bardzo bardzo kocha:P nawet mi gotuje;)

Gość peggy brown23
chlip,chlip,a moj w pracy:( i nie ma mi kto palcem pisać po plecach.

a moje Słonko u siebie w domku :( i zobaczymy się dopiero za kolka dni... mnie też nikt nie przytuli...

Gość claudiac
Peggy moj tez w pracy,a ja nienawidze zostawac sama na noc w domu:(

Gość bez nika
wedlug mnie nie wazne kto powie pierwszy KOCHAM CIE( byle to bylo szczere:))

Gość claudiac
zaraz sie tu wszytskie pograzymy hahha

Gość peggy brown23
na pocieszenie zjadłam grzanki z czosnkiem i nasmarowałam twarz grubą warstwą kremu,to jest jedyny plus tego,ze mój Kocur ma nocki;)no i zarywam noc z kompem

Gość peggy brown23
ja Was wszystkie przytulam wirtualnie do swej piersi;)

Gość claudiac
dla mnie to jedyny moment na relaks hehe przed kompem,maly lobuzek spi obok w lozeczku:)