Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piiiercing

kolczyk w pepku a seks-podnieca was to?

Polecane posty

Gość piiiercing

zastanawiam sie nad zrobieniem kolczyka i nie ukrywam chce to zrobic po to by byc bardziej sexy ale własnie-zastanawiam sie czy to naprawde działa na facetow? czy moze raczey nie ma w tym za duzo prawdy.....i czy nie lepiej piescic pepuszek bez zadych ozdób? jak sądzicie?

Gość piiiercing
up

Gość bhbhbh
Jeśli masz ładny i zgrabny brzuch, to doda uroku Twojemy pępkowi. Jeśli nie jest on wyćwiczony i jest sflaczały, wstrzymaj się i popracuj nad tym fragm. ciała. Lepiej spytaj swojego faceta czy mu percing nie bedzie przeszkadzał w igraszkach;)

Gość piiiercing
no nie brzuch mam w porzadku ale zastanawiam sie czy istnieja faceci których to wcale nie rusza a moze nawet wrecz przeciwnie?

Gość oleeeeeeeeee
Ta, rusza czy nie hmm ja wiem. Kobieta z kolczykiem w pępku wydaje się łatwiejsza. Takie moje odczucie.

Gość nbnb
hahahhaa....kobieta z kolczykiem w pepku wydaje sie łatwiejsza hahahahhahah....boze dziecko ty lepiej na przyszłosc nie ufaj swojej intuicji Kolczyk w pepku jest seksi

Gość oleeeeeeeeee
No co poradzę że tak odbieram ? Dzieckiem nie jestem. Poprostu jak widzę tatooo na pośladkach czy kolczyk to kobieta wydaje mi się bardziej wyzwoloną w domyśle (....)

Gość monika dziewczyna ratownikaaa
latwiejsza bo pelno dresiar nosi kolczyki w pepku a jka dresiara to latwa i lodziara :D pewnie dlatego :D

kolczyk w pepku nie wplywa na zycie erotyczne. Zanim go sobie zrobilam moj mezczycna lubil mnie piescic w tych okolicach. Pozniej sie to skonczylo... Po rozmowie, ze mi jednak tego brakuje czasem sie zdobywana pieszczenie jezyczkiem mojego pepka no i kolczyka. Widze jednak ze jemu juz nie sprawia to takiej przyjemnosci, a i mnie to tez nie rajcuje. Kolczyk poprostu w tym przypadku zawadza,nic wiecej. Niestety w moim wypadku nie mamowy o jego zdjeciu, gdyz jest to maly dodatek do tatuazu. Ale sa jeszcze inne miejsca potrzebujace pieszczot;) Niemniej jednak nie decyduj sier na kolczyk w pepku tylko i wylacznie ze wzgledow erotycznych;)

tez mialam kiedys takie plany. ale moj mezczyzna zdecydowanie za bardzo uwielbia moj pepek,zeby zgodzic sie na jego przekłuwanie;) podobnie jak u wypowiadajacej sie nade mna, kolczyk tylko utrudniałby oewne rzeczy;) aha.. i takie ozdoby zupełnie nie dzialaja na mojego faceta. wrecz odwrotnie.

Gość piiiercing
bardzo dziekuje za wszystkie wypowiedzi :* tez tak własnie myslałam ze kolczyk w pepku moze faceta zniechecic do pieszczot, a co do tego co napisała oleee ze dziewczyn z taka ozdoba wydaje sie łatwiejsza...moze nie ujełabym tego tak wprost ale cos chyba w tym jest ale wiaze sie to ze stereotypami a jak wiadomo takie stereotypy trzeba tepic

to że łatwiejsza - bym się kłuciła!!;) Moze to dziwnie zabrzmi ale ja to zrobilam zeby podniesc swoja samoocene;) Niech inni patrza, i tak nigdy nie beda mnie mieli;) Nie jestem typem dziewczyny ktora sypiala z kilkoma facetami,chociaz nie mowie ze to zle. W moim zyciu jest jeden jedyny i dlatego nie sadze ze to iz mam kolczyk swiadczy o tym ze jestem latwa, o nie:)

Gość oleeeee
Ale jakbym poznał jakąś co ma kolczyk w pępku i taką co nosi pantalony to którą bym szybciej przeleciał ?