Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lily rose

po depilacji woskiem !!!!!!!!!!!!! help

Polecane posty

Gość lily rose

Zrobiły mi sie takie plamy w niektorych miejsach hmmm jakby krew pod skóra ? jest to mozliwe ze przy wyrywaniu tak sie zrobiło ? ile to sie utrzymuje ? jak pielegnowac taka skore podrazniona ? :(

Gość oj124
wlasnie mialam zakladac taki sam topik.....! boze wczoraj wydepilowalam sobie cale nogi wosiek nawilzajacym "veet' po czym po kilkunastu minutach w niektorych miejscach wyskoczyli mi takie jakby plany, sine takie, i wilkie straszne!:( mialam nadzieje, ze mi znikna... rano wstaje... i rzeczywscie plam juz takich wielkich nie ma, ale...... niestety nadal mam na nogach takie plamki teraz malutnie, i nadal mam nadzieje, ze mi znikna??????? jejju no musza... a poszlam do apteki i kupilam niedawno masc w witamina A, (2zl) to jest taka lagodzaca choc strasznie smierdzaca, no ale moze pomoze... nie wiem.

Gość oj124
a moge jeszcze dodac, ze jakies 3 m-ce temu bylam na takiej depilacji u kosmetyczki, i pamietam, ze tak samo byly nogi podraznione, w krostkach... po chyba 2 dniach zniknelo.. i bylo ok, ale teraz nie wiem co bedzie, bo nie pamietam, zebym mi sie siniaki porobily:( jejj moze powinnysmy do dermatologa pojsc? lily rose? hmm ale ja jeszcze poczekam do jutra heh

Gość oj124
bo tak wlasciwie to teraz sobie nie wyobrazam, zebym miala juz na cale zycie taki niego.... jeju nawet spodenek nie moglaym zalozyc eh, mam nadzieje, ze bedzie dobrze? :(

Gość oj124
lili rose a moze juz bylas u dermatologa? albo gdziees? schodza tobie te plamy?

po prostu wyskoczyły wam wybroczyny. nie chcę was martwic ale u mnie siedizały cos około 2 tygodni. za bardzo nic z nimi nie robiłam. może powinnyście użyc sudocremu do kupienia w rossmanie lub aptece

Gość lilly rose
smaruje oliwką , smaruje mascia z wit. A ale mam to od wczoraj ogólnie mam cale nogi podraznione ożesz kuzwa no :-( troszke to boli jak dotkne ja mysle ze to krew sie porobiłam od tego wyrywania pod skórą coś jak siniak ? nie wiem oby to znikło na cale szczescie a moze i nieszczescie mam to na udach a nie na lydkach ...

Gość lilly rose
"Zmiany skórne w postaci sińców, wybroczyn, czy niewielkich krwiaków są częste i towarzyszą nam przez całe życie. Powstają w wyniku codziennych urazów i stłuczeń." czekać i czekać az zejdzie hmmm czyli jakies 3-4 dni

Gość oj124
heh, no ma nadzieje, ze szybciej to zniknie, a najlepsze jest to, ze nadal nie mam gladkich nog, bo nie chcialam juz ich bardziej podrazniac, wiec mam troche niedokladnie ale nic, trzymajcie sie! a tutaj cos znalazlam na ten temat: http://www.nisim.pl/?do=arts&pid=22

Gość oskalpowana na lewej nodze
Witam! Jestem obeznana z problemem. Nawet nieco lepiej niż Wy.;) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3256880 A co do Kalo, to kupowałam, owszem. Włosy zmieniły trochę kolor - z czarnych na ciemny blond (co tylko utrudnia sprawę gdybym zechciała wydać fortunę na depilację laserową), ale co do ilości kłaków, to nie ma żadnych zmian.

Gość lilly rose
cholera jasna moze sie przezuce na paste cukrową ponoc po niej tego nie ma prosze o wypowiedzi osób ktore to juz robimy i którym to wyszło ........................ moje nogi :( wygląda jakby sie odmrozily :[ tzn.popekane naczynka ożesz cholera !

Gość tak to jest
jak sie to robi nieprofesjonalnie :O a nie lepiej odlozyc troche i isc na profesjonalna depilacje woskiem do kosmetyczki? tej metody uzywam od kilku m-cy i jeszcze nigdy mi sie takie cos nie zrobiło

Gość mojej koleżance
depilowała kosmetyczka i zrobiły jej się i tak sińce. po prostu wrażliwa delikatna skóra i skłonności do pękających naczynek.

Gość lilly rose
odlozyc hmmm bym musiala 10 lat odkładać no ale niewazne czyli zejdzie mi to z czasem tak ?

Gość a nastolatka to gorsza

Gość no i tutaj właśnie mamy przykł
ad jak wszecobecny nakaz depilacji wychodzi wam na zdrowie:o

Gość masz rację

Gość a wszelkie problemy z
z wrastaniem włosków, rogowaceniem mieszków włosowych, zakażenia gronkowcem... ech...

Gość lilly rose
i zbędna dyskusja ja sie tylko pytam o to co mam z tym zrobić czy zostawic to bo samo zejdzie ( jesli tak to za ile dni) jesli nie to czym smarować ehhhh

Gość lilly rose
i to nie wszechobecny nakaz depilacji . to mi loto na udach mialam duzo owlosienia i zle sie z tym czulam a nie chodzi w spodniczkach mini tylko jak juz to za kolana wiec żadna nakaz ani nic

Gość Sandra 29
Polecam naturalne metody Od wielu lat używam pasty cukrowej. Nie mam problemu z podrażnieniami. Na początku chodziłam do sklepu gotową pastę cukrową, ale taka domowa jest jeszcze lepsza. Tutaj to fajnie opisali http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość Sonia 21
Znajoma zrobiła sobie depilacje laserową, i to był właśnie Vectus. Teraz wszystkim poleca. Wcale nie musiała robić wielu zabiegów. Nie bolało i nie ma po tym śladu. Po innych laserach podobno można mieć nawet oparzenia. Laser ma czytnik, który dostosowuje moc do typu skóry.

Gość Sohappy 26
Moja siostra zrobiła sobie depilację laserową, jak dobrze zapamiętałam, to wybrała gabinet z laserem Palomar Vectus . Jest mega zaskoczona. Też byłam zachwycona rezultatem. Po jednej sesji było widać rezultat. To był świetny ruch. Było bez bólu i podrażnień. W pełni zadowalający efekt. Jeżeli nie wiecie czy warto wybrać depilację laserową, to wszystkim mówię - tak warto. depilacja-laserowa.bydgoszcz.pl