Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Felix Małgorztson

jak zrobić koka?

Polecane posty

Gość Felix Małgorztson

znacie może jakieś linki albo może same wiecie, jak zrobić jakiegoś koka? takiego, co sama szybko wyczaruje sobie na głowie, ale żeby wyglądał ładnie :) mam długie włosy i w upały troche to przeszkadza, a kitka nie chce robić, bo jest to mało eleganckie :)

Gość pierwszy dzień
ja sobie zbieram jak do kitki, zakrecam je, podpinam spinką i reszta opada tak jakby z wierzchu, nie jest to kok, ale inaczej niz ogon

robię normalnie kucyk potem jakby podnoszę go do połowy podpinam, reszta włosów opada, więc podpinam je jak tam mi wygodnie i mam ładnie spięte włosy :)

Gość ewafarnaaaa;)
ja robi go tak najpierw wlosy robie tak jak do kucyka , potem je zakrecam 1 gumka robie takiego se a potem druga ładniej to zrobie

moge Ci sprzedać moj patent na kok: 1. Robisz warkocz, na koncu zawiązujesz gumką. 2. Warkocz okręcasz w miejscu, w ktorym on się zaczyna- przytrzymujesz jedna ręką i drugą okręcasz, w srodku powinna zostac niewielka dziura 3. Przez te dziure przetykasz koncówkę warkocz- czyli wychodzi ona z wnętrza koka na zewnątrz, gumka powinna zostać w srodku. 4. koncówke warkocza roztrzepujesz i lakierujesz, badz zostawiasz, lub tez podpinasz zeby nie wystawała z koka