bluuuuuuuuuuuuuuusssssssss 0 Napisano Czerwiec 27, 2006 w ciągu kilku dni zrobiły się strasznie twarde i suche :( co sie dzieje? Jak to zatrzymac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Makixa Napisano Czerwiec 27, 2006 wcieraj w nie przez kilka dni męskie nasienie, pomaga na 100% ja też tak to wyleczyłam, mąż był już trochę "wypompowany" :-P ale dał radę :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bluuuuuuuuuuuuuuusssssssss 0 Napisano Czerwiec 27, 2006 no tak, czego ja sie spodziewalam :O powaznej rady na pojebanym kafe? Zeby ci te pleminiki mozg wyzarly debilu jebany w dupe przez mokrego kota. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Makixa Napisano Czerwiec 27, 2006 jasne :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość p i e s Napisano Czerwiec 27, 2006 odwal się od kota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bluuuuuuuuuuuuuuusssssssss 0 Napisano Czerwiec 27, 2006 dzieki :O co za zjeby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kup Napisano Czerwiec 27, 2006 sobie maść o nazwie Hasceral,albo tańszy Dernilan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość słodka kunegunda Napisano Czerwiec 27, 2006 a moim zdaniem powinnaś turlać pomiędzy stopami penisa swojego chłopaka, ja tak robiłam i bardzo mi pomogło możesz to robić nawet jak on ogląda mecz na Mundialu, ważna jest powtarzalność, wiesz i konsekwencja no to pa, kochana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bluuuuuuuuuuuuuuusssssssss 0 Napisano Czerwiec 27, 2006 dzieki za porade, chociaz jedna normalna osoba tutaj. Dzieki wielkie. Drogie to jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mysiak 0 Napisano Czerwiec 27, 2006 Kurcze nie wiem co za pojeby tutaj na każdym topiku...Niech wyjadą na wakacje i tam turlają penisy swoich chłopaków na jakimś polu zapyziałym:/ Ja też mam kłopot ze stopami, ostatnio staram się je codziennie pilingować solą do kąpieli,często nawilzać kremem do stóp jakimś i jeszcze kupiłam taki złuszczający piling do stóp(co prawda z Avonu ale ejst spoko). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kup Napisano Czerwiec 27, 2006 Hasceral jakieś 80 złotych a Dernilan jakieś 78. To dobre środki ale drogie, bo oparte na nasieniu mężczyzn plemienia Bantu dlatego ja stosuję tańsze metody i po prostu wygryzam sobie ten zrogowaciały naskórek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skubana 0 Napisano Czerwiec 27, 2006 moze spróbuj peelingu a na noc kremu z wit. A( 2zl w aptece kosztuje) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spina Bifida 0 Napisano Czerwiec 27, 2006 Zgadzam się, tu jest wiele pojebów. A co do stóp to po prostu od lat stosuję prostą metodę - co wieczór zanurzam je na pół godziny w letniej coca-coli. Nie mam żadnych problemów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Makixa Napisano Czerwiec 27, 2006 Bluuuuuuuuussssssss - powkurwiaj się jeszcze... przecież to esencja tego topiku :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pająk na nodze Napisano Czerwiec 27, 2006 jak masz taka jakby skorupe to po prostu skora ci zrogowaciala, zetrzj to tarka do stop (b. dobra ma Schoo -metalowa!) albo pumeksem i pozniej posmaruj tlustym kremem, wlasnie sprobuj masc z wit A, strasznie tlusta, pozniej trzeba siedziec na bosa i niczego nie dotykac, bo wszystko sie wybrudzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pająk na nodze Napisano Czerwiec 27, 2006 mialo byc School Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pająk w odbycie Napisano Czerwiec 27, 2006 dziś nie wychodzę na zewnątrz za duży upał :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pumex Napisano Czerwiec 27, 2006 i zlikwidowana sucha skóre na piętach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
compcat 0 Napisano Czerwiec 27, 2006 Jakbyś założyła topik na \"Zdrowiu i urodzie\" to byś pewnie miała spokój. Proponuję kosmetyki do stóp Scholla. http://www.scholl.com.pl/fc_produkty.php?strona=2&kategoria=3&page=0&PHPSESSID=bce538544ceba8b8e8cad7491eec9ead Nie są drogie i mają dobrą jakość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuussssss Napisano Czerwiec 27, 2006 dziewczyny, nie przyznalam wam sie do czegos: ostatnio wieczorami z zapalem turlam stopami penisa nocnego stroza Waclawa, on ma takie-takie chrostki na fiutku moze sie cos po prostu przylepilo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pshemo84 0 Napisano Listopad 13, 2017 he he he... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach