kokochanel 0 Napisano Czerwiec 27, 2006 Hej dziewczyny, może macie jakies niezawodne pomysły na zaskoczenie swojego faceta w łóżku?? A moze Wy panowie dacie jakieś propozycje... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość banikol Napisano Czerwiec 27, 2006 przebież się za wilkołaka i skocz mu od tyłu na szyję..na pewno go to zadowoli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kokochanel 0 Napisano Czerwiec 27, 2006 wilkołak juz był ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
O*N*A22 0 Napisano Czerwiec 27, 2006 A MOŻE NAPISZ CO JUŻ BYŁO!!!!JA TEŻ CHĘTNIE POCZYTAM RÓŻNE POMYSŁY!!!! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kokochanel 0 Napisano Czerwiec 27, 2006 wspózyjemy od niedawna wiec raczej klasycznie... chciałabym go czymś zaskoczyć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja za Napisano Czerwiec 27, 2006 ja ciagam mojego faceta zeby uprawiac seks nie tylko w luzku np. na stole, krzesle, podczas kapieli .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
O*N*A22 0 Napisano Czerwiec 27, 2006 JAK DŁUGO???MY OD JAKICHŚ 2I PÓŁ MIESIĄCA TEŻ NIEZBYT DŁUGO ALE CO TU WYMYŚLIŚ???;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kokochanel 0 Napisano Czerwiec 27, 2006 my od miesiąca i jest na prawde dobrze, ale chciałabym żeby było jeszcze lepiej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja za Napisano Czerwiec 27, 2006 jezeli chcesz go zaskoczy nie tyle co pozycja jak otoczeniem swiece i romantyczna kolacja wyszly z mody wez cos bardziej orginalnego kiedy bedziecie sie mieli spotkac np. on przychodzi do ciebie otworz mu drzwi w szlafroku a pod spodem nie miej nic rzuc sie na niego i jedziesz... jezeli to byl to moze jakies przebieranki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wypróbujcie bitą śmietanę Napisano Czerwiec 27, 2006 w spray`u Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach