Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wysoki przystojniak

SEX

Polecane posty

Gość promocja
moze masz słaba promocję? wartość dodana za mała może .... cholera, nie ma mi ktos pomóc dywanu wytrzepać..nie to, zebym nie umiala sama - choć to tez po prostu zwiną go, jak polecę po miskę z wodą

Gość promocja
ta? jakoś gdy mieszkanie jest czyste mam lepszy humor popilnujesz mi dywanu? :) to może od razu wrzucisz mi go na trzepak? no tak, tylko muszę przedtem umyć wannę

Gość promocja
co za to chcesz?

Gość promocja
..tak mam obcego faceta sprowadzić do trzepania? to może wytrzepiemy juz co się da? ;) dobra, my tu sobie gadu gadu a Chińczycy pod Otwockiem...

Gość promocja
ok. idę trzepać, bo ja poważnie mówię 🖐️

Gość promocja
a Ty wogóle jesteś gdzies w okolicy? może innym razem, bo ja mam jeszcze szafki w przedpokoju do malowania i wogóle wszystko do d.. a jak ja będe trzepać to co Ty w tym czasie będziesz robił?:)

Gość promocja
kurcze, no...waham się...

Gość promocja
ale... jedna mala formalnosc: musisz mi przyniesc zdjecie swojej kupy z muchami. inaczej ci nie wytrzepie ani ty mnie co ty na to

Gość promocja
podziękujesz mi jak przyniesiesz i jak uda mi sie spuścic kobiecym wytryskiem na tą fotkę o ile peknie mi jeż uwalniając filirzankę ropy i osocza. PS jestem tydzień po porodzie

Gość promocja
słuchaj, nie obraz się, ale może wyręczy Cię w tym któryś z moich sąsiadów... popilnuje mnie przy trzepaniu...a Ty pewnie z pracy piszesz to zmęczony będziesz...

ciekawe, co to za praca...pewnie trzepanie... kurcze, wytrzepię oba dywany i coś jeszcze..

takie trzepanie świetnie robi na stresy... wiesz, obawiam się, ze jak skończysz te prace to juz będzie po wszystkim... wiedzialam, ze czegoś mi brak, zeby zabrac się do nauki do egzaminu... ale powiem Ci, ze praca umysłowa męczy bardziej niz fizyczna w sensie takim, że odpoczynek zabiera więcej czasu