Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wakacyjna ela

CZY KTOŚ BYŁ SAM NA WAKACJACH -JA CHCE SIĘ WYBRAĆ

Polecane posty

Gość wakacyjna ela

jeżeli ktoś był czekam na opinie, gdzie warto pojechać i czy warto wybierać sie samej, nie szukam przygód

Gość dzesi
warto=jezdziłam często sama,tylko wyjedzsobie zagranicę -hiszpania chorwacja= ja tez w tym roku sama uderzam!!!jak jesstes w obcym kraju wszystko jest inne i dletego niemasz czasu na doły ze jestes sama i szybko leci czas na plazy, wieczorne spacerki-zawsze jest z kim pogadac.

Gość wakacyjna ela
byłam już sama nad morzem w Ustromiu Morskim parę lat temu i muszę się przyznać że były to moje najbardziej udane wakcje. Polecie jakięs ciekawe miejsca u nas nad Batykiem

Gość huhuhuhu
hmm, podziwiam, bo sama bym w stanie nie potrafiła sie bawic... jak to robicie? :P

Gość DZESI
wiesz zawsze sie ktos znajdzie do towarzystwa =jak kobieta jest gdzies sama to raczej zwraca uwage i długo sama sie nienudzi, a nad Bałtykiem proponowałabym :Sopot Gdynia-to dla samotnych. Fajnie jest tez w Mielnie= duzo rozrywki itd

Gość kierowce Poloneze
DZESI , to Ty nie spędzasz wakacji sama, tylko sama jedziesz w pociągu na miejsce. To jest różnica. Po prostu jedziesz dać dupci. :O

Gość jsjsjsjaslasas
Mielno jest oki,ale sama lepiej tam nie jedz,bo bedziesz miala doly-duuuzo par tam jezdzi....