Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1taka1

Ultradzwiekowe oczyszczanie twarzy!

Polecane posty

Gość 1taka1

Wczoraj kosmetyczka namowila mnie na ten zabieg, oprozc zwyklego oczyszczania zastosowala ultradzwikowe... znacie to? Wlasciwie buzka szybcko sie zagoila, wyglada calkiem niezle, tyle, ze sie strasznie swici chyba bardziej niz zwykle, Kosmetyczka powiedziala, ze ten zabieg mozna co tydzien powtorzyc, ze dbrze wplywa... itp. ale sama nei wiem, czy to nie jest tylko strata kasy????? Mialyscie to? CO sadziecie? Jakie efekty po dluzszym stosowaniu? Pozdrawiam.

Gość 1taka1
sorrki za bledy;)

Gość 1taka1
hmm naprawde nikt nic o tym nie slyszal??

Gość niebieskoookaa22
kol. miała... słyszałam, ze to oczyszczanie twarzy niezbyt "brudnych" że tak powiem :P była zadowolona, bo nie miała czerwonych miejsc od wyciskania... ale co tydzien... t o bym nie chodziła.... z 3 razy w roku;)

Gość 1taka1
hehe nie no tak caly czas co tydzien to nie nie, chodzilo mi o pierwsz m-c, a pozniej to juz tak od czasu do czasu;) hmm wlasnie ostatnio jakos poprawila mi sie buzka moze dlatego, mi to zaproponowala, tylko ja sie tego strasznie balam, heheh, ale jeszcze chyba zraz pojde, hmm a moze jeszcze ktos cos.. slyszal? hmm? czy jednak nie lepsze? (dokladniesze?) jest zwyczajne oczyszczanie? mimo, ze bardziej inwazyjne.. heh.

Gość a na czym polega
kladzie zel na buzie i takim urzadzeniem przejezdza po buzi?