Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

inspiron6000

Balsam brazujacy, samoopalacz - do bardzo jasnej skory - jaki?

Polecane posty

Szukam czegos, co bardzo lekko przyciemni moja skore na nogach i ramionach. Czy mam szukac samoopalacza czy raczej balsamu? Nie znam sie na tego typu kosmetykach. Czytalam gdzies ze ten nowy Dove do jasnej cery jest dobry... Czy to prawda? A moze polecicie mi cos innego?

Gość Mi pur purple
nie radzę, bo każdy nawet najlepiej rozsmarowany zostawia smugi :) szczególnie widoczn e w swietle dziennym :) Zaraz widać. Poza tym jak widziałam dziewczynę wysmarowana samoopalaczem w SKM w gdańsku to wyglądała jakby żółtaczkę miała

Gość dominisiajestem
może ten nowy johnsona w żółtej butelce

Gość Mi pur purple
No właśnie po nim zacieki były widoczne :)

Trochę samoopalacza dolej do balsamu. Wtedy opala bardzo delikatnie i smugi się nie robia. (Szkoda, że mnie się nie chce tym nacierać. Wyglądam jak córka młynarza. Ale kiedyś odejdę od kompa i poznam promienie słoneczne...;) )

Niestety trzeba umiejętnie nakładać , a nawet wtedy zostają smugi ,plamy ,mam Dove do jasnej skory ,niestety smaruję tylko nogi bo na rękach mialam żólte łaty :O ,nie polecam do calego ciala ,przynajmniej u mnie, marne efekty i mase plam :O

hmmmm no to mnie nie pocieszylyscie...:( Chodzi o to, ze rece mam opalone do polowy, tzn przedramiona mam bardzo blade, bo nosilam bluzki z krotkim rekawem...teraz chcialabym nosic bluzki bez rekaw i mam problem. Spodnice tez chce nosic, ale mam blade nogi... Do tego raczej nie powinnam sie opalac - mam mase pieprzykow i b. jasna cere. Moze wyprobuje ten sposob z wymieszaniem samoopalacza z balsamem...

tak ,możesz spróbować ,tylko na ręce dokladnie wymieszaj balsam z samoopalaczem ,wtedy na pewno nie bedzie żadnych plam i smug ,powodzenia

A jak myslicie...mam samoopalacz w piance Dax Cosmetics. Czy jak wymieszam go z dobrze z balsamem to bedzie ok? Czy lepiej kupic samoopalacz o normalnej, tradycyjnej konsystencji?

Gość arbuziaczka
johnsona jest dobra, nie zostawia smug jak sie zrobi wczesnie peeling i dokladnie rozmaruje

Gość Mi pur purple
Wam się wydaję, ze nie widac samoopalacza albo balsamu brązującego :) No na każdej lasce widzę ... I na sobie też

Gość polecam*****
samoopalacz firmy LANCASTER- rewelacja, zadnych plam, zacieków, kolor naturalny i podczas kąpieli nie schodzi i nie robią sie skrętki, a po kąpieli znowu smarujesz nogi i wygladają super kosztuje ok. 130 zl ale warto bo na dlugo wystarcza

Gość noiupSHV80
JA POLECAM DOVE, JEST REWELACYJNY, NIE POZOSTAWIA PRZEBARWIEŃ BIE BRUDZI UBRAŃ....POLECAM ;)

To juz niejedna opinia pozytywna o DAVE, lece zatem po DAVE, ale o balsamie brązującym mowisz, czy samoopalaczu? bo ja slyszałam o tym pierwszym.

Gość ZapytajkaDziś
holiday skin jonhson&jonhson POLECAM

Gość tan na allegro to podróba

balsam brązujący dove... polecam polecam polecam super :)

Gość też polecam dove

Gość koronka09
A ja polecam J&J ten nowy:)

Gość pawilonka
hej, ja polecam dove summer glow - nie ma plam, skora się nie swieci i nie jesteś pomarańczowa, a ładnie ozłocona :)

Gość to tylko polsza
witajcie podciagam temat bo troche sie zmienilo od 2006 :)