Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justalala

drgajaca powieka

Polecane posty

Gość justalala

czemu?co moze pomoc?

Gość emigracja
mi tez kiedys drgala ale samo przeszlo. moze to jest zwiazane ze stresem

Gość Syzyfka
Brak potasu i magnezu

Gość kup
sobie magnez z wit. B. Powieka drga bo: 1'-masz zbyt mało magnezu przez zbyt częste picie kawy, alkoholu itd 2'-masz zbyt dużo stresu rada- magnez z wit B bo pomaga mu się wchłonąć

Gość Sławinka
Mam to samo. Łykam codziennie Aspargin (magnez + potas). Po paru dniach znika jak ręką odjął. Ja piję ogromne ilości kawy i pewnie z tego to mam. Ale to nic groźnego.

Gość kup
nie uzupełnianie magnezu itd. (wypłukiwanego przez używki) może doprowadzić do problemów z serduchem i nie tylko, wiec nie wiem czy to tak nic groźnego

Gość powódźPOostrejZIMIE
zastrzyki z jadu kiełbasanego pomagaja

Gość polelum
Magne b6 tez moze pomoc. Drgajaca powieka to jeden z objawow braku magnezu w organizmie. Czasem trzeba dlugo go brac. Ja prawie dwa miesiace, mimo ze ustapilo drganie po 3 tygodniach.

Gość justalala
dzieki wszystkim za rady-magnez łykam non stop ale jestem teraz w ciazy wiec pewno synek duzo wyciaga ze mnie i stad te problemy-a w zwiazku z moim stanem to o uzywkach praktycznie zapomniałam:)a stres?nawet w ciazy niestety nie da sie go uniknac dziekuje i pozdrawiam

Gość polelum
A moze tak po prostu jesc wiecej gorzkiej czekolady i pic kakao? A branie dodatkowych jakichkolwiek lekow uzgadniac z lekarzem? Magnez jest wazny, w ciazy wzrasta na niego zapotrzebowanie, ale jezeli jestes w ciazy to lekarz powinien decydowac co i jak. Czego ile i jak dlugo. Niedobory sa zle ale i nadmiar tez jest nie wskazany.