Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marinka busia

całowanie stóp

Polecane posty

Gość marinka busia

Czy lubicie podczas sexu jak facet wam liże stopy???

Gość bardzo nawet

Gość Miły...40
jestem meżczyzna i ja wprost uwielbiam całwać , pieść i ssać kobiece stopy..zadbane ładne ,,smukłe

Gość marinka busia
Mi kiedys wylizal jak nie padal deszcz i nie moglam sie umyc :(((

Gość Adamowa
Wiem o tym, że jest taka część kobiet i mężczyzn, którzy uwielbiają wzajemne pieszczoty stóp, ale dla mnie osobiście to śmieszne i lekko niesmaczne. Uważam stopy za najbrzydszą część ciała człowieka i nie wyobrazam sobie, by mój ukochany całował moje stópki. Poza tym mam straszne łaskotki i mogłabym go tylko uszkodzić niechcący podczas takich piesczot:)

Gość won gówniarzu
:classic_cool:

Gość stopy smierdzą
:o

Gość gość
Osobiscie uwazam stopy za najmniej sexowna czesc kobiecego ciala. Najlatwiej sie brudza i najszybciej cuchna, to fakt niezaprzeczalny, bleee

Gość romeo z mazowsza
ja lubie jak dziewczyna mi lize i ssie wielkiego palca przechodząc do górnego paluszka , ale ja osobiscie bym sie brzydził a ona nie nalega

Gość Undertaker R.I.P magister
łoż kurwa pozdro..a wiesz od czego jest woda?

Gość gość
Wiem, woda jest do picia i do mycia i do fotosyntezy i do zasilania elektrowni wodnych i do plywania i....pare rzeczy by sie jeszcze znalazlo.

rozumiem, że teoria rozmija się z praktyką :D

Gość taka jedna kobitka
mmmmmmm..............ja tam bardzo lubię...........:classic_cool:

Gość gość
hehehehehe, zostawiam pelna swobode w interpretacji:D

łoż kur..wa..to wspaniale :)

Gość gość
ja bym rzekla, ze zajebioza:)

Gość romeo z mazowsza
Panowie powiem wam jedno rewelacja jak dziewczyna ssie wam duzego palca u stopy patrzy sie wam prosto w oczy i mówi zaraz zajme sie tym wiekszym paluszkiem mrrr polecam

Gość Adamowa
Ja tam nie wyobrażam sobie całować palców u stóp mojego faceta, pomimo iż kocham go caluteńkiego, także jego stópki...

Jeśli: 1. podobają mi się (muszą mieć odpowiednie proporcje, ksztalt, a Ona takie ma), 2. są zadbane (a Ona takie ma), to po wieczornej kąpieli (kiedy są zrelaksowane - takie delikate) w ramach gry wstępnej (oprócz wszystkich innych części Jej ciała) uwielbiam: całować Jej stópki, ssać po kolei paluszki albo wkładać język między nie. I wydaje mi się (sądzac po odgłosach), że Ona też to lubi. Lubię też kiedy Ona pieści nimi mojego penisa. Raz wsadziłem go pomiędzy Jej stópki i kazałem nimi poruszać, aż do finału, który znalazł się na nich. Strasznie Ją to rozkręciło. Aha Nie chcę jednakaby Ona miała mi się rewanżować, choćby dotykiem.

Gość fuj
nie lubie , nawet nie lubie jak ich dotyka podobnie jak pozdro uważam ze stopy to najbrzydsza, najbrudniejsza i najmiej estetyczna zapachowo część ciala. Nawet sekunde po kapieli.

Gość Kozer
Widzę, że większość ma footfobię. To można leczyć. Stopy to część ciała jak każda inna, nie śmierdzą bardziej, niż nieumyta pochwa, czy też pachy. Ale co mogą o tym widzieć ludzie, których zainteresowanie seksualne to cipa i cycki. Współczuję Wam, nie wiecie, o tracicie.

Gość szfajfus
większość nie ma footfobi tylko większość o siebie nie dba bo się nie chce,po co zając się swoimi stopami i zadbać o nie skoro lepiej powiedzieć "bleeee" itd.,nie od dziś wiadomo,że ładne stopy to atrybut kobiety...no tak kobiety,a te co tu siedzą to yyyyy...różnie bywa