Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Some Bizarre

Nocne kluby w sOPOCIE

Polecane posty

jakie są wasze opinie na temat modnej Vivy czy Copacabany... jaka jest atmosfera w tej ostatniej? bezpiecznie ejst czy chodzą drechy zboki itd...?:P A i pytanko an temat selekcji....ogolnie jak trza wygladac byc ubranym by cie wpuscili ? :P:>(chodzi mi o VivA Club)

Gość alte Hex
a rodzice Cię puszczą, Furious? (to nie złośliwe, poważnie pytam)

hmm a czemu nie:P z dobrymi znajomymi ide i z kuzynką :P a po raz drugi sie ze stara swą wybieram kuzynką i jej starymi.... hmm i tak nie mam zamiaru tam nic pic i podrywac facetow...ja nie z tych :>

Gość alte Hex
tylko pytam bo się skarżyłaś na rodziców raz no to miłej zabawy, wiesz, poza sezonem jest normalnie a w sezoeni nie wiem zresztą wogóle dawno nie byłam ostatnio w Copacabanie, gdy wreszcie się wybrałam, były puchy a w Vivie mafia ale to się zmienia przecież jedno jest pewne, jak wam coś będzie nie odpowiadać to możecie się poprzerzucać z klubu do klubu, sporo tego w Sopocie przecież

hmm co do Vivy to wiem...moj daleki kuzyn byl tam jakims wspolwlascicielem i go za cos tamm wywalili bo sie sprzeciwil czemus....:O nawet mu nie oddali kasy wladowanej w sprzet itd...:O a co oznacza to okreslenie puchy? bo nie za bardzo wiem...

Gość alte Hex
oj, banał, po prostu "pustki", no nikogo poza nami nie było i nikt sie nei bawił na mini parkiecie ale to jakoś na wiosnę było, nieważne

Gość małamała1
Nocne nie nocne, dla mnie jedynym wartym polecenia klubem z Sopotu jest Klub Scena!

Gość safanna
Moim faworytem zdecydowanie jest Klub Scena, świetna lokalizacja, ekstra klimacik, uwielbiam się tam bawić!