Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wicia

podejscie do seksu

Polecane posty

Gość wicia

moj brat ma problemy . o ktorych nikt nie wiedzial ; na pozor jego malzenstwo uchodzilo za udane , ale teraz wyszlo szydlo z worka ; od kilku lat nie sypiaja z soba , spia w osobnych sypialniach - moja bratowa nie potzrebuje seksu , jest oziebla , nie umie dac czulosci i namietnosci , natomiast moj brat wiecznie tego potzrebuje - on chce sie rozwiesc , ona obiecuje ze sie zmieni czy po 10 latach mozna sie nagle zmienic i z ozieblego czlwoeika stac sie z temperamentem , on twierdzi ze nie ma miedzy nimi zadnej wiezi emocjonalnej , ze co z tego ze wrocilby do sypialni jak ona go juz nie podnieca , moze faktycznue ma racje , w innych zwiazkach byloby im lepiej - , nie wiem jak sie ustosunkowac ,

Gość Kafeterowiczka
ich sparawa

Gość alte Hex
wicia, wspieraj brata psychicznie a decyzje należą do niego, nie musisz w jakikolwiek sposób się do tego ustosunkowywać (nie powinien to być wspólny, rodzinny problem bo to sprawy bardzo osobiste) (tak osobiście, ja bym się na jego miejscu rozwiodła, ale to prywatna opinia)

Gość Slodkie Zycie
Nie powinnas sie wtracac, to zbyt osobiste i intymne sprawy Twojego brata i jego zony....

Gość oleeeeeeg
Się nie zmieni. A ty się nei wpierdzielaj bo to ich sprawa.

Gość wicia
wiem ze ich sprawa i sie nie wtracam , interesuje mnie tylko czy mozna sie zmienic czy nagle miec ten tempreramnet

Gość eeep
Oczywiscie ze mozna .... z innym partnerem :)

Gość Po prostu to wina
że jest jak jest ich obojga. Nasze babki i dziadkowie juz wiedzieli, ze o związek - miłość trzeba dbac tak jak o kwiat ... to stara prawda jak swiat... :-D To nie jest tak, ze twój brat jest ok, a bratowa to ta be ... to sprawy skomplikowane i nie wchodź w nie, oni musza się dogadać i oni musza zadbac o swój związek, jezeli chca nadal byc razem :-D