Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

Największe wady naszych ex...!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość edusia...
mogłaś oświecic tę dorotkę przed ślubem

Gość xoxo9090
Mój ex : 1. Nie pozwalał mi widywać się z przyjaciółkami, bo uważał, że są dla mnie ważniejsze niż on 2. Palił papierosy a gdy ja paliłam wyrzucał mi je z ręki. 3. Byliśmy ze sobą 6 miesięcy i nigdy, ale to nigdy (nawet na urodziny, dzień kobiet) nic od niego nie dostałam. Nawet jednego głupiego kwiatka. 4. Uwielbiał mnie wysyłać do sklepu, nie dawał mi pieniędzy i kazał mi kupować mu to, na co ma ochotę. 5. Zawsze decydował jak spędzimy dzień. 6. Na początku w ogóle nie rozumiał, że jestem dziewica i chce z tym poczekać, aż będę całkowicie pewna swojej decyzji. 7. Obgadywał mnie z moją(!) siostrą i się tego wypierał 8. Czasem mnie popychał, szarpał i za nic w świecie nie umiał zrozumieć, że jestem delikatniejsza niż on i mnie to boli. 9. Jak się z nim pokłóciłam i mówiłam mu, że muszę sobie to przemyśleć stał u mnie pod oknem dopóki się z nim nie pogodziłam (to naprawdę było bardzo męczące bo w efekcie zawsze ulegałam i puszczałam w niepamięć nasze kłótnie) 10. Nie okazywał mi uczuć w towarzystwie. 11. Spotykał się ze swoimi ,przyjaciółkami' i opowiadał im o naszych sprawach. 12. Był zazdrosny o każdego z kim zamieniłam słowo. kurde teraz nie wiem co w nim widziałam..

Gość podryw kontrolowany
A mój były był świetny i wszystkie jego dziwactwa uwielbiałam :D - lubił wypić (i piliśmy najczęściej razem) - lubił przypalić (najczęściej ze mną) - uwielbiał imprezować (i bawiłam się z nim świetnie) - dziwacznie się ubierał (i zajebiście wyglądał) - gotował jakieś porąbane potrawy (które zjadaliśmy nawet gdy kubki smakowe krzyczały "ratunku") - zdradzał mnie bez przerwy (z całkiem ładnymi niuniami; niektóre zostały moimi koleżankami, niektóre kochankami) Bardzo mile go wspominam :D

Gość u mnie woreczek za 5zł
mój ex - umawiał się ze mną po czym spóźniał się od1-4 godzin, kiedy już zaszczycił mnie swoją obecnością, mówił, ze to przeze mnie się spóźnił, - zaprosił mnie do siebie na noc, po czym coś mu się odwidziało, a ze byl z innego miasta a ostatni autobus juz odjechał, spedzilam noc na dworcu, po czym z rana byl zachwycony , ze wciaz czekam - zaprosil mnie na zwiedzanie ogrodu, oddalił sie i sam zwiedzał, bo on ma lepszy kąt patrzenia w pojedynke :( - ubieral sie jak dziad, nosil czapke na czubku głowy jak żul i mi też tak kazał - jezdzil pierdzielonym złomem, caly w blocie byl fujjjj -nie golił się, mial okropną brodę.... -upijał się jednym piwem i uwielbiał tanie wina -chodzi w rozwalonych adidasach -kazał (w imie miłości ) mi rzucić studia, - zabronił mi kontaktowania się z innymi facetami, nawet z roku ( jak jeszcze studiowałam) - poróżnił mnie z moja najlepsza kumpela- kazał wybierać, albo ona albo on -gdy zafarbowałam wlosy nie podobało mu się i zazyczył sobie abym ścieła swoje piękne długie włosy z pasa do uszu .. -liczyl każdy grosz, w sklepie kupował zawsze najtansze odpowiedniki dobrego żarcia, czasami nawet nie dalo się tego zjeść -nie pozwalał mi nosić kolczyków i chciał zebym nie goliła nóg NA SZCZESCIE TO JUZ PRZESZLOSC....

Gość fillllll
up

Gość fhfhf
chciał żebyś NIE GOLIŁA NÓG????!!! SZOK!!!!!!!!!!!! może on był gejem? :D

Gość edusia...
ja znalam agenta, co nie pozwalal lasce golic nog, bo wtedy byl pewny , ze go nie zdradzi, bo z wlosami na nogach nikt na nia nie poleci :D

Gość trahhhh
był zabawny inteligentny miał to "coś" miał extra sprzet byl swietny w łozku był ambitny i zaradny zyciowo miał full pasji był honorowy etc.. i dlatego go nienawidze.... za głupote//ogólną

Gość co pewien czas....
No, laski, co jest? znormalnieli??? Nie wierzę!!! Pisać, pisać!!!! Każdy ma jakiegoś trupa w szafie :)

Gość jadzia zielona
Gdyby tak nie chrapał byłoby pięknie obudzi umarłego; Gdyby w sexie gra wstępna trwała tyle ile trzeba i sex oralny porzadna lekcja by mu sie przydala, ale nie chce urazić moze to mój błąd ?; Gdyby czasem ominął temat "moja siostra"; Gdyby mnie kochał tak jak swoją prace; Gdyby ubierał sie na spotkania ze mna tak jak z kumplami idzie na piwo, ze mna dresowe spodnie koszulka, spodenki koszulka :( Ale sie myje jest zadbany, tego nie moge powiedziec choc ja przed spotkaniem gdy wiem ze bedzie sexik biore prysznic itd, a on chyba az tak to nie :(( ja sie czuje komforotowo wiedzac ze dopiero sie wykapalam... no ale juz nie wyolbrzymiam. Byłoby piękne, zapewne wad ma wiecej ale nie mieszkamy razem wiec idzie duzo ukryć, choc ja i swoje tez za uszami mam.

Gość hmm hmmm
muszę się namyślić. Kto wie, może go tu kiedys opiszę :p

Gość jadzia zielona
nie hymaj tylko pisz fajny topik up up up

Gość hmm hmmm
lubie drażnić ciekawskich :p

Hah wszedlem tu, zeby zobaczyc czego nigdy przenigdy nie robic, albo dowiedziec sie czego kobiety nie lubia. Czytam i jakos mnie to nie bawi. Jak?!... Nie.. Gdzie sie tacy ludzie rodza?! Jak oni moga tacy byc wzgledem was kobiet?!

Gość co pewien czas....
podnoszę :)

Gość rozowy mis na wiezy
-palił -cpał -kłamał -ciągle pracował a potem każdą minute pracy wykrzykiwał na mnie (niby taki zestresowany i w ogole, ja musialam sluchac parogodzinnych monologow) - jak już cos mowilam to ZAWSZE mi przerywał żeby wtracic coś zupełnie nie zwiazanego z temate, a jak odmawiałam dokonczenia mojej wypowiedzi to sie obrażał - zepsuł mi wszystkie urodziny i prawie wszystkie wolne dni FOCHEM o nic - faceci nie mogli ze mna rozmawiac (kiedys oberwało sie kelnerowi :D bo zapytał o zamowienie jak on był akurat w toalecie...) - on ze swoimi byłymi miał regularne kontakty i sobie słodzili - zawsze sie spóźniał na spotkanie ze mna - obrażał sie jak gdzieś wyszłam (z bratem) i dobrze sie bawiłam (on w tym czasie spał albo ni emiał czasu dla mnie) - był sarkastyczny w stosunku do wszystkich, po jakimś czasie dla mnie też - nigdy nie miał pieniedzy, zawsze to ja musiałam mu pożyczac, a on pewnie połowy i tak mi nie oddał

up up nie mówcie ze macie takich idealnych facetów... podnosze topik dawajcie laski dalej, ja juz swój wywódw wpisalam pare stron wczesniej ale z chęcią bym poczytała o innych

Gość duma czy wstyd
o matko ja własnym oczom nie wierze :O jak wy mogłyście być z takimi palantami?! jak mnie facet zabroniłby spotykać sie z kolegami to bym go od razu kopnęła w dupe!!!!!! nikt mi nie bedzie niczego zakazywał,związek to nie ma być niewola. albo jakby facet mi TAKI numer wykręcił : "- zaprosił mnie do siebie na noc, po czym coś mu się odwidziało, a ze byl z innego miasta a ostatni autobus juz odjechał, spedzilam noc na dworcu, po czym z rana byl zachwycony , ze wciaz czekam" to po tym by mnie już więcej nie zobaczył.Tak tylko śmieć mógł postąpić,który nie liczy sie z niczyimi uczuciami i widać nie przejmuje sie,że jego kobiecie mogła stać sie krzywda w dodatku to totalny szczyt chamstwa. Miejcie do siebie kobiety wiecej szacunku...ja rozumiem że każdy ma jakieś wady no ale bez przesady!!! Są takie których szanująca sie osoba nie zaakceptuje bo bycie z takim kimś jest upokorzeniem.W końcu sie opamiętałyście skoro to już ex,ale jednak sam fakt że przez jakis czas to znosiłyście jest dziwny....

Gość co pewien czas....
podnoszę, dawać laski:)) co jest:)

Gość Zdzichu zza młyna
Pisać kobitki, pisać!!!

Gość co ci zdzichu tak zalezy
chcesz uslyszec tez o swoich wadach :D

Gość laska_manholo
1. brudas, weszłam do niego po nocy pod prysznic a tam...wielka zaniedbana pajęczyna 2. na zębach miał osad od ich niemycia, odwracałam głowę gdy chciał mnie całowac 3. nie miał ani jednej niedziurawej skarpetki 4. w wieku 31 lat mieszkał z mamusią 5. kłamał tak perfidnie, że ciagle słyszłam kilka wersji jednego zdarzenia, a niektóre sam wymyślał, np.że ma prawo jazdy, albo porwało go 10 dziewczyn na weekend, ale nie może mi powiedzieć gdzie i które to , bo i tak nie znam 6. kończył seks po 2 minutach jak onanista gimnazjalista 7. przez całe 3 lata bycia razem śledzil w necie swoją była i nawet zmieniał swoje posty sprzed 5 lat na jej szkolnym forum, gdzie się udzielał nie wiedziec po co 8. ciagle zmęczony i miał depresje 9. zawsze miał rację, zwłaszcza gdy jej nie miał 10. zarywał wszytkie koleżanki, zwłaszcza te zajęte, którymi sie tylo bawił

Gość wesdaj to
mój były miał starą łazienkę, w niej okropny kibel. Robiliśmy remont (on na razie mieszkała tam sam)i oczywiście na nową łazienke, był kupiony nowa , czysta, biała muszla! Po miesiącu jak zobaczyłam ten nowy kibel to myślałam, że padnę!!!! był czarny wręcz!!!! brudny!!!!! ludzie jak można tak zapuścić!!!!! nie wiem czy on nie spuszczał wody czy co!!!!! juz na szczęście to eks, nie przez ten kibel, ale inne rzeczy np. notoryczne pijaństwo

Gość wesdaj to
aha raz u niego sprzątaliśmy w hacie, patrze a tam stare brudne talerze, smierdzace ze hej. Ja mówię z szokiem ,,co too???!!) smrod straszny, a moj byly wziąl te telerze i wyrzucil na smieci!!! co za brudas mieszkal sam i nawet po sobie sprzatnac nie mogl

Gość wesdaj to
mialo byc w chacie zjadlo mi c

Gość Czechu
pisać, pisać kobitki

Gość pseudonimaaa
jeden mój eks - doprowadzał mnie do szału (nawet najspokojniejsza osobe mozna wuyprowadzic z równowagi) wtedy klełam az nie poznawałam sama siebie - straszne uczucie - przestałam sie lubic :/ nie podobałam sie sobie :/ juz na koniec byłam jednym wielkim chodzacym wrakiem emocjonalnym z 1000 kompleksów których nie posiadałam wczesniej (on mi je wytknął) :/ inny eks: - był ładny zabawny sekswony i sobie poszedł :/ - pozniej zaczał zioło jarac i juz odpadłam a inni ...no cóz jakies tak duperele ale główie chodziło o to ze "to nie to było' :/

Gość pseudonimaaa
"jeden mój eks - doprowadzał mnie do szału (nawet najspokojniejsza osobe mozna wuyprowadzic z równowagi) wtedy klełam az nie poznawałam sama siebie - straszne uczucie - przestałam sie lubic :/ nie podobałam sie sobie :/ juz na koniec byłam jednym wielkim chodzacym wrakiem emocjonalnym z 1000 kompleksów których nie posiadałam wczesniej (on mi je wytknął) :/" a i jeszcze jedno ...jak mnie olal to sie jeszcze chłopak dziwił CZEMU TO JA O NIEGO NIE WALCZYŁAM??!??! oO

Gość była bliźniakaaaaa
był pijakiem przychodzil nawalony i prowokowal mnie slowami ,,co mi zrobisz, jakis problem??'' dostal kilka razy za to w morde żaluje ze go bilam ale nie wytrzymalam tego ,,co mi zrobisz'' :D:D

Gość była bliźniakaaaaa
dlatego go rzucilam (rozwod) bo zle sie czulam ze dostal w ryj ode mnie i nie chcialam bojek