Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onlyonequestion

czy to norm, że na teście ciąż po jakimś czasie pojawia się druga kreska?

Polecane posty

Gość onlyonequestion

zrobiłam test (pre test) i po trzech minutach pojawiła się jedna kreska w polu kontrolnym , jednak po godzinie, dwóch jak spojrzałam na test pojawił się zarys drugiej kreski widoczny pod światło,. czy moze to oznaczać , że jestem w ciązy(test robiony dwa tygodnie po możliwym zapłodnieniu)

Gość Slyszalam
ze wyniki testu sa prawidlowe jedynie po dwoch, trzecg minutach. A po 10 minutach, godzinie wyiniki ulegaja zmianie, wiec takich sie nie bierze pod uwage. Poza tym kreska byla widoczna jedynie pod swiatlem, wiec nie uwazalabym tego za potwierdzenie ciazy. Na wszelki wypadek zrob sobie test za tydzien.

Gość onlyonequestion

Gość Cynamonek843
Ja niałam juztak kilka razy z pre-testem - po pewnym czasie pojawiała sie druga kreseczka - ale nie byłam w ciaży! Bodajże trzeba go wyrzucić po 15 min.

Gość onlyonequestion
dzięki cynamonek ja też tak miaąłm wczesniej z njim, ale teraz się denerwuję , bo odstawiłam tabletki anty, a po nich podobno zwieksza się bardzo płodnosc, a ja przez swoją głupotę kochałąm się z chłopakiem , stosunek przerywany, wyszedł ze mnie przed wytryskiem, ale od czego jest kropelkowanie, bo wydzieliny przedejakulacyjnej nie ma

Gość a ja znowu...
Mi się pokazały na teście 2 wyraźne kreski po 3 minutach ... a potem okazało się że w ciąży nie jestem :o

Gość onlyonequestion
a ja znowu, być może doszło w twoim przypadku do naturalnego poronienia tak się dzieje w 50%przypadków piszą o tym nawet w ulotkach inf. dołaczonych do testów

Gość a ja znowu...
Ale test wyszedł mi pozytywnie jednego ranka a na drugi dzień robiłam badania krwi i nie wykazały ciąży :( ... Ale może masz rację :(

Gość fhfkyyyyyyh
kurczes czesto pojawia się ta druga kreska....mi się pojawiła już po kilku minutach i byłam załamana ale ciązy nie bylo. za drugim razem gdy robiłam było podobnie....zresztą na pre-tescie pisze więc nie ma się co marwić