Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KASIEŃKA23**

mamuśki czy pojawiały wam sie takie bóle w pierwszych dniach ciąży jak podczas

Polecane posty

Gość KASIEŃKA23**

okresu??

ja caly 2 ipolowe trzeciego miesiaca taki bol mialam!!! Ale moj ginek powiedzial ze to niby normalka ze mi sie wszystko w brzuszu rozciaga i ztad ten bol

Nie martw się. To normalne. Mnie bolał brzuch tak jakbym miała dostać normalnie okres i myślałam, że tym razem się też nie udało. A tu niespodzianka. Za jakiś czas przejdzie ci ten ból, na pewno. Pozdrawiam

Gość KASIEŃKA23**
ale o to chodzi ze ja wlasnie nieiwem czy jestem w ciazy dlatego pytam:) a od ktorego dnia badz tygodnia mialyscie takie bóle?bo ja juz ma tydzien czasu i one sa jakies inne niz te "okresowe"

Gość Gracie Lou
co to znaczy inne?

Gość KASIEŃKA23**
niewiem takie delikatniejsze niewiem jak to wytłumaczyc,ale to chyba za wczesnie na takie bole w ciazy prawda?

Moje bóle zaczęły się tydzień przed spodziewanym okresem. Lekkie, ale typowo okresowe. W dzień w którym powinnam dostać okres zrobiłam test, wyszedł pozytywny. Ale brzuch bolał mnie jescze z tydzień. A tak wogóle to czekasz na tę ciążę czy boisz się że jesteś w ciązy?

Gość czarnao
tak, ja mialam skurcze przez pierwsze dwa mce!!! prawie z lozka nie wychodzilam, inaczej moglam poronic, ale ja mialam porzadne bole!!!

Gość KASIEŃKA23**
tak wlasciwie to niewiem,z jhednej strony chcialabym miec dzidzie ale z drugiej mam dopiero 22 lata i 3 rok studiow przed sobą...