Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Azaleia_1982

Jakich jezyków warto sie uczyc?

Polecane posty

Gość gość
Zdecydowanie chinski wedlug mnie. Sama ucze sie wlasnie podstaw tego jezyka razem ze stroną www.hanzilla.pl :)

Gość gość
Moim zdaniem przyszłość teraz jest w skandynawskich językach, a przede wszystkim w norweskim. Sama na takie weekendowe kursy chodzę do Norkurs - http://norkurs.com/ . Poziom języka jest naprawdę wysoki, ale to dobrze~!

Gość gość
Hej, tutaj znalazłam ciekawy wpis o tym jakich języków warto się teraz uczyć http://najezykach.com.pl/ . Ciekawa sprawa, bo już sam angielski nie wystarcza ;)

Gość rontaa
Skutecznie prowadzi szkolenia z niemieckiego pan Zalewski, może ktoś też z jego kursów korzystał? Można się zapisać na lekcje internetowe przez Skype, są one robione raptem dla kilku osób także jest bardzo kameralnie, a w takich warunkach najlepiej się wiedzę przyswaja. Nie ma nic gorszego jak kursy robione pod duże grupy...nigdy z czegoś takiego jakiejś sensownej wiedzy nie wyniosłam.

Gość paulinabienias
Ja się uczę niemieckiego w szkole Katarina i rosyjskiego w Katiuszy. Dwa języki, które coraz częściej są wymagane do pracy...

Gość lil_dicky
też się uczyłam niemieckiego w tej szkole Katarina na Batorego, bardzo miło wspominam ;)

Gość zeppia
A ja polecam uczyć się rosyjskiego! Tam na Batorego razem ze szkołą niemieckiego jest i szkoła rosyjskiego - Katiusza. Tez super :)

Gość izabellllka
No Katarina bardzo fajna szkoła, polecam mocnooo, kursy nowe odpalają teraz :P

Gość veroni_ka
polecam zajęcia z Mikołajem w Katiuszy, po pracy zajęcia, człowiek niby zmęczony, ale energia na zajęciach super. Teraz mają promocję na kursy, z tego co pamiętam to 1300 zł, przyzwoita cena :P

Gość gość
a w tej katiuszy to duże grupy są? bo cena kursu całkiem konkurencyjna jak na wawe

Gość gość
Zmęczyły mnie kursy stacjonarne niemieckiego, więc przeszłam na Skype, https://zalewskitomasz.pl/. Jest znacznie lepiej. W końcu coś zaczęłam mówić. Grupa jest zbliżona wiekowo, bo 40+ mocno. Super, podoba mi się. Dobrze, że tacy lektorzy są. Gramatyka raczej gdzieś tam z daleka przychodzi. Słownictwa dużo, ale niezbędnego na co dzień, do czytania gazet, prostszych książek. Dobra metoda, praktyczna uważam.