Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serba

Chce oddać nienarodzone dziecko do adopcji - szukam porady

Polecane posty

Gość gość
hej autorko i co się wydarzyło? zagladasz tu jeszcze?

Gość gość
Ja was nie rozumiem no za huja nie rozumiem Jak pisze kobieta ze chce usunac to drzecie mordy ze nie , nie ma tego robic , mozna oddac do adopcji tyle rodzin czeka na dzidziusia bla bla bla Jak pisze ze chce oddac do adopcji to drzecie mordy ze nie ma tego robic ze jakos da rade ze ma isc do MOPSU po zapomogi A jak kiedys napisze ze ma 5 dzieci i korzysta z zapomogi to wyzwiecie ja od patologii dzieciorobki i zlodziejki bo okrada panstwo z pieniedzy i sama utrzymac sie nie potrafi Taka prawda o was hipokryci j****i!

Gość gość
hehe, swieta prawda, chcialam napisac to samo, ale pomyslalam, ze szkoda slow...

Gość gość
Hej moja mama pracuje w szpitalu na noworodkach. Wbrew pozorom w wcale to nie rzadkosc, ze matki zostawiaja dzieci w szpitalu. Po prostu nie maja warunkow do wychowania. Tydzien temu jakas zostawila, po 3 dniach wrocila, ze jednak zabiera, bo nie moglaby tak zyc... Wyglada to tak, ze przed porodem (albo w trakcie) mowicie, ze dziecko chcecie pozostawic w szpitalu, nie chcecie miec do niego praw. Wypelniacie dokumenty, macie miesiac na zmiane decyzji i w kazdej chwili mozecie przyjsc i zabrac dziecko. Po uplywie tego miesiaca nieodwracalnie tracicie dziecko.

Gość gość
jestem w trakcie rozwodu ,..i jestem w ciąży w czerwcu urodze ale chce zrzec sie praw do dziecka jak to zrobic

Gość gość
jak bym wziela te dziecko staram 6lat o dziecko prawnie za adoptowac.

Gość gość
Ba mam warunki na dziecko mialo by wszystko i rodzicow kochany bardzo chcemy z mezem miec dziecko ale nam sie nie udaje a wszystko bym oddala za dziecko .tez nie rozumi takich kobiet co chca oddac takie male szczescie Boze taka kruszynke oddac.

Gość gość
jak bym wziela te dziecko staram 6lat o dziecko prawnie za adoptowac. x Ty sobie słownik ortograficzny zaadoptuj.

Gość gość
Ba mam warunki na dziecko mialo by wszystko i rodzicow kochany bardzo chcemy z mezem miec dziecko ale nam sie nie udaje a wszystko bym oddala za dziecko .tez nie rozumi takich kobiet co chca oddac takie male szczescie Boze taka kruszynke oddac. xxx Naucz się pisać.