Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem nie wiem

Fotel ginekologiczny-WAŻNE PYTANIE wejdzcie

Polecane posty

Gość nie wiem nie wiem

dziewczyny, ide dzis pierwszy raz do ginekologa. ogladala na zdjeciach fotele ginekolog. i mam pytanie, czy te podstawki po bokach są na stopy?

Gość taaaaaaaak

tak na stopy a dokładniej są one pod kolana a stopy ci zwisają.....to troche kremująca pozycja ale ja juz przywykłam i nie mam obaw....mam 25 lat i do gina poszłam 1 raz jak miała 19lat... nic sie nie martw dla lekarza to nauralny widok i nie musisz sie wstydzic....powodzenia

oczywiscie kazdy fotel jest inny .....ale pozycja ta sama !!! trzymaj sie dzielnie

Gość maman1
jakie tak- nie!!!!!!!!!!!!!!!! ile razy byłam w gabinecie gin - a byłam sporo już razy - zawsze układałam tam kolana tzn zgięcia kolan.

Gość są rózne fotele
Jesli podstawki obok są trójkątne, metalowe, tzw strzemiona - tam ładujesz pięty - jeśli są to rynienki, układasz sobie wygodnie nogę - lekarz pomoże się wgramolić jakby co :)

Gość nie wiem nie wiem
niki kochana kobieta z Ciebie, wielkie dzieki za ten link ze zdjeciem :D !!!!!!!!!

Gość maman1
ja mam 31 lat urodziłam jedno dziecko i nigdy nie byłam badana w tej pozycji - zwsze na leżąco , ale oczywiście są różne fotele i gabinety

ALE na leząco na fotelu...bo na łózku to nie mozliwe to zalezy tylko od lekarza w jakiej pozycji cie ustawi...półsiedzaca ....ja najczesciej jestem w półleżacej

Gość maman1
może ważne jest jaki jest gabinet -prywatny czy z nfz ja korzystam z tych drugich ,rodziłam w państwowym szpitalu przed porodem długo tam byłam i raczej ,jeżeli mogę tak powiedzieć, zawsze patrzyłam w sufit w czasie badania

maman1 no masz racje to 1 zdjecie ....fotel powinien byc bardziej w pozycji lezacej...ja tez w takiej jak na tym zdj nie byłam nigdy badana...przewaznie są leżące pozycje..... a powiedz mi jak u ciebie przebiegał poród...ja to wszystko mam jeszcze przed soba teraz mam 25 lat ale mozliwe ze zaczniemy planowania w 2007.....i mam wiele obaw....jestem zaledwie10mies po slubie a znamy sie 7lat

Gość maman1
niki niestety z własnego doświadczenia nie wiele mogę ci powiedzieć bo z powodów medycznych rodziłam cc , ale wiem że wystarczy dobra położna i wszystko będzie dobrze planujcie i zabierajcie się do pracy

Gość 1slgv
www.pierwsza-wizyta.za.pl - polecam

tak, te skrzydła są pod kolana, a na fotel wejdziesz, jest taki stołeczek ;) i pupą siadasz na brzegu.

Gość mamamam26
a ja tam gdzie rodziłam mieli fotele na prąd - siadałaś i sam się unosił do góry - ile razy ja chciałam sama z niego zeskoczyć na dół ;)

Jestem facetem ale dałbym wszystko żeby atrakcyjna pani doktor posadziła mnie na takim foteliku przywiązała zakneblowała usta i porządnie przebadała jak tylko by chciała

Jestem facetem ale dałbym wszystko żeby atrakcyjna pani doktor posadziła mnie na takim foteliku przywiązała zakneblowała usta i porządnie przebadała jak tylko by chciała

Gość ftghyg5t4
zboczony :O

Gość gość
Powinien iść do kobiety urolog na badanie prostaty.......