Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pooks

nietypowa pomoc

Polecane posty

Gość pooks

hej dziewczyny. robie ankiety dla zaprzyjaznionego doktora. pracuje na akademii medycznej a temat dotyczy seksuologii. docelowo chodzi o postrzeganie przez dziewczyny swego ciała w wymiarze erotycznym a zarazem w sposob nieuzewnetrzniony. czyli inaczej mowiac - co takiego szczerze!!! myslicie o swoim ciele. a pytanie brzmi - MOJ BIUST. jezeli juz ktoras z was zdecyduje sie cos napisac to prosze jednoczesnie o podanie swojego wieku - to naprawde wazne. dzieki!

Gość to jakaś ściema ale..........
21 lat. Mam mały biust. Ale zawsze mi się podobał:) Zaczął mi wcześnie rosnąć i np. w podstawówce wszyscy się podniecali (chłopcy), że ma duży biust. A to tylko 75A/B:p Jest mały, ale ładny. Nigdy w życiu nie przyszłoby mi do głowy, że coś jest z nim nie tak. Jak poczytałam trochę na forum, to potem się zreflektowałam, że faktycznie- mam mały biust. Popatrzyułam na inne babki i one maja zazwyczaj wielkie cycki. Ale badal mi to nie przeszkadza:) Lubię chodzic bez stanika, spać na brzuchu i po prostu lubię swoje cycuszki:p I podobają mi się moje małe, smerfne sutki:p I cieszę się, że podobają się moejmu chłopakowi:) Jestem dumna ze swojego biustu i nie chciałabym żadnego innego. W doatku kiedyś wydawało mi się, że są mi one zupełnie niepotrzebne. Nic nie czuam, kiedy dotykałam piersi. Myślałam, że to jakaś wielka ściema z tym pieszczeniem piersi. Ale one były właśnie pierwszą intymną częscią ciała, którą pokazałam mojemu chłopakowi i tak się nimi zajął, że odzyskałam czucie:p To był cud!!!:D

Gość mam 20 lat
nie jestem zadowolona ze swojego biustu poniewaz mam rozstepy i lewa piers jest wieksza co mozna nawet zauwazyc :O

Gość jak go wyeksponuję
to i tak się oglądają, mimo, że przecietnych rozmiarów. Bardzo wiele zależy od stanika i tyle A miałam już w zyciu różny - po porodzie było DD, jak się mleko skończyło to przez jakis czas były dwa jaja sadzone. Dziś dobrze dobrany staniczek i jest ok - 32 lata.

Gość pooks
wiem ze moze wydawac wam sie to jakas sciema ale wierzcie mi, zadna najbardziej anonimowa ankieta przeprowadzona na ulicy czy w szkole nie da tyle szczerych odpowiedzi co na takim forum. przerabialem to juz nie raz. tyle wyjasnien i jeszcze raz dzieki za szczerosc!!!

Gość Adamowa
23lata, rozmiar: 70/75A (do zeszłego roku 65A niepełne, ale przytyłam). Jestem bardzo zadowolona ze swojego biustu - zarówno z rozmiaru, jak i jędrności, kształtu, wyglądu brodawek itp. Przez wiele lat miałam straszne kompleksy, w które dodatkowo wpędzał mnie mój eks, nieakceptujący mojego biustu zupełnie. Potem faceta zmieniłam i doceniłam swoje piersiątka:)

Gość teraz ja ja
75 B i 28 lat. Lubie swoje piersi i myślę że są w sam raz. Mogły by być troszkę większe ale tylko troszkę mieszczace sie jeszcze w B... co by nie oklapły za szybko.

a ja mam mega wielki biust- miseczka d, i nie powiem ze go lubię, ale za to mój mąż za nim szaleje:-) więc to mi wynagradza ten dyskomfort;-) Mam 28 lat.

Gość kasiula79
Nie jestem z niego zadowolona,piersi nie sa sterczace tylko takie obwisłe jakies podłuzne!ładnie tylko wygladaja w staniku typu push up!mam 25 lat!

A ja tak troche nie na temat: ostatnio czytałam o facecie, który podawał się za doktora, który prowadzi jakieś badania. Poszedł on chyba na AE w Poznaniu (to było chyba tak kolo 1995r)i wciskał kit studentkom, a one o dziwo na to przystawały i szły z nim do toalety. Facet przyklejał im na biust i na łono samoprzylepne karteczki i kazał zapisywać na specjalnym kalendarzyku kiedy karteczka odpada i czy zostaje po niej jakiś ślad. No a potem jeszcze kontrolował miejsca przyczepienia karteczek i sprawdzał czy na pewno nie ma żadnej reakcji org =). Poszedł też na UAM tylko, że tam dziewczyny były mniej chętne do takich eksperymentów. I w ten sposób właśnie wpadł - jedna poszła do dziekana i następnego dnia była mała obława. Fajna historia, co? Ja się dziwię, że panny takie naiwne były.