Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejny facet.....

czym się różni bycie ze sobą od kolegowania się?

Polecane posty

Gość kolejny facet.....

kolegowanie sie, to takie cos, ze kogos lubimy. Owszem mozemy byc mili itp a bycie ze soba, to kochamy te osobe, pomagamy jej, wspieramy ja, chcemy dzielic radosic i smutki. Czas z nia daje tyle radosci:) To widac, ze jest nam z nia jak najlepiej, nie wazne miejsce wazne ze z Nia:)

Gość kolejny facet.....
:(

czasem faceci robia tak, ze wlasnie z milosci do kobiety nie mowia jje o tym co ich trapi, jakie maja problemy w pracy itp. Sadza ze to ich scali, ale to oddala.. wlasnie powinni sie zakochani dzielic wszystkim jak poloweczka jablka.:)

moj chlopak traktuje mnie tak samo dobrze jak swoje przyjaciolki, tylko, ze ze mna laczy go jeszcze seks :o a jak mowie, ze mi to nie w smak, to odpowiada, ze nie moze zrezygnowac z przyjazni i czemu ma nie byc mily dla sowich znajomyuch itd :(

Gość hmm 076t1
to proste zarazem trudne pytanie. np. ta cała chemia.. był moment ze mój najlepszy kumpel pociągał mnie jak diabli.. to było..dziwne;)

Gość hmm 076t1
nie zawsze jest tak ewidentnie.. niestety..

Gość kolejny facet.....
ja mam 24 lata ale jeszcze nie bylem z zadna dziewczyna

Gość codziennie do mnie pisze
Co jadła na śniadanie , więc odpisuję SMACZNEGO a kiedy się czasem spotykamy to potrafi opowiadać pięć razy o tym samym , kolegujemy się :)

jak ona nie ma nikogo, to tak. Bedzie pisac, mowic itp. a jak kocha i jets jej dobrze, bo ma taka nature np kocha przyrode, cichosc, ksiazki, i ma dosyc tego harmideru siwata, i jak kocha i chce ciebie, to tym bardziej bedzie szukac kontaktu, rozmowy, bo to jakby Ty tuz dla niej:) to taki czas radosci dla niej, ma ciebie:)

Gość facet...
Kolega to kolega, nie uprawiamy z nim seksu nie calujemy sie z nim tylko dobrze sie znim bawimy bez zobowiazan.

Gość do faceta
z kolegą tez można uprawiać seks