Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ZA艁AMANA KATARINNA

implanty...

Polecane posty

Go艣膰 ZA艁AMANA KATARINNA

hej, czy kto艣 mo偶e mi powidzie膰 ile kosztuj膮 implanty na z臋by? czy dlugo si臋 potem chodzi sinym itp.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ZA艁AMANA KATARINNA
nikt nie ma? wszyscy maj膮 zdrowe z膮bki??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ghgsjdjykj
U nas za jednego z膮bka p艂aci si臋 400-500 z艂! Nie wiem czy d艂ugo si臋 chodzi sinym, bo nie mia艂am zak艂adanych!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ZA艁AMANA KATARINNA
za implant??? a w jakim mie艣cie- bo tak mi si臋 wydaje 偶e kosztuj膮 grubo ponad 1000 z艂?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PETROENA
W Warszawie za imlant zap艂aci艂am 5000,- Wiem,偶e to duzo-ale ja zdecydowa艂am si臋 na zabieg u dobrego dentysty. Opuchni臋ta by艂am przez dwa dni. Przez 6 miesi臋cy nosi艂am koronk臋, kt贸ra mi nie przeszkadza艂a.Musia艂am tylko uwa偶a膰,偶eby niegry藕膰 po tej stronie, gdzie jest implant. Po sze艣ciu miesi膮cach na implant dentysta za艂o偶y艂 mi taki sztuczny z膮b. Naprawd臋 wygl膮d jak prawdziwy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 braxton
Na tej stronie przyk艂adowe ceny implant贸w w Warszawie http://www.anident.pl/implanty-ceny.html . Ceny implant贸w zale偶膮 od kilku czynnik贸w. Pierwszy to wyb贸r systemu implantologicznego, czyli po prostu firmy, kt贸ra dostarcza lekarzowi implanty. S膮 implanty ta艅sze, dro偶sze i najdro偶sze i nie zawsze idzie za tym wy偶sza jako艣膰, ale r贸wnie偶 marketing i marka. Druga sprawa to rodzaj korony, na jak膮 si臋 zdecydujemy. Mo偶e to by膰 standardowa korona, ale mo偶e te偶 by膰 super nowoczesna i estetyczna korona pe艂noceramiczna wykonywana komputerowo w technologii CAD/CAM. Taka korona b臋dzie oczywi艣cie mia艂a odpowiednio wy偶sz膮 cen臋. Obrz臋k i opuchlizna po implantacji zwykle utrzymuje si臋 1-2 dni. Zale偶y to mi臋dzy innymi od rozleg艂o艣ci zabiegu, czyli ile implant贸w jest wprowadzanych za jednym razem. Je艣li interesuj膮 Ci臋 implanty, na stronie http://www.anident.pl/implanty.html znajdziesz opis krok po kroku jak wygl膮da takie leczenie. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post