Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAŁAMANA KATARINNA

implanty...

Polecane posty

Gość ZAŁAMANA KATARINNA

hej, czy ktoś może mi powidzieć ile kosztują implanty na zęby? czy dlugo się potem chodzi sinym itp.

Gość ZAŁAMANA KATARINNA
nikt nie ma? wszyscy mają zdrowe ząbki??

Gość ghgsjdjykj
U nas za jednego ząbka płaci się 400-500 zł! Nie wiem czy długo się chodzi sinym, bo nie miałam zakładanych!

Gość ZAŁAMANA KATARINNA
za implant??? a w jakim mieście- bo tak mi się wydaje że kosztują grubo ponad 1000 zł?

Gość PETROENA
W Warszawie za imlant zapłaciłam 5000,- Wiem,że to duzo-ale ja zdecydowałam się na zabieg u dobrego dentysty. Opuchnięta byłam przez dwa dni. Przez 6 miesięcy nosiłam koronkę, która mi nie przeszkadzała.Musiałam tylko uważać,żeby niegryźć po tej stronie, gdzie jest implant. Po sześciu miesiącach na implant dentysta założył mi taki sztuczny ząb. Naprawdę wygląd jak prawdziwy.

Gość braxton
Na tej stronie przykładowe ceny implantów w Warszawie http://www.anident.pl/implanty-ceny.html . Ceny implantów zależą od kilku czynników. Pierwszy to wybór systemu implantologicznego, czyli po prostu firmy, która dostarcza lekarzowi implanty. Są implanty tańsze, droższe i najdroższe i nie zawsze idzie za tym wyższa jakość, ale również marketing i marka. Druga sprawa to rodzaj korony, na jaką się zdecydujemy. Może to być standardowa korona, ale może też być super nowoczesna i estetyczna korona pełnoceramiczna wykonywana komputerowo w technologii CAD/CAM. Taka korona będzie oczywiście miała odpowiednio wyższą cenę. Obrzęk i opuchlizna po implantacji zwykle utrzymuje się 1-2 dni. Zależy to między innymi od rozległości zabiegu, czyli ile implantów jest wprowadzanych za jednym razem. Jeśli interesują Cię implanty, na stronie http://www.anident.pl/implanty.html znajdziesz opis krok po kroku jak wygląda takie leczenie. Pozdrawiam