Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcaaaa

Jak to zrobic? Jak zasłonic twarz na zdjeciu, cche wysłąc foto

Polecane posty

Gość marcaaaa

ale nie jestem na nim sama i cche zamazac twarz kogos...zdjecie mam w kompie

Gość miska ustemofa
potzrebny bedzie program Paint i zapryskaj sprayem

Kliknij prawym przyciskiem myszki na zdjęcie i wybierz opcję \"edycja\", wtedy autoamtycznie zdjęcie przejdzie do Painta i tam możesz już w różny sposób zamazać to, czego nie chcesz :). Powodzenia.

Gość mamamamamam
jak nie masz pojecia jak to sie robi to po co w ogóle sie za to zabierasz?????? masz mózg? to naucz sie podstaw kompa,a nie tylko na necie przesiaduj :)

Gość a jak juz edytujesz zdjecie
to zapisz je w plikach na górze jako...

Gość mamamamamam
no akurat takie rzeczy jak shop to chyba podstawa!!! A ludzie kupują kompy i siedzą tylko na necie zamiast wziąść książkę do ręki przeczytać kilka stron i sie coś nauczyc.ciekawe ze po necie się sprawnie koleżanka porusza, a o edytorze nie ma pojęcia...no comment....komedia

Oj daj spokój, nie wiedziała to się zapytała i tyle na ten temat. Jak Cię to aż tak bardzo boli, to nie zaglądaj tu i się nie wypowiadaj.

Gość do Marcheweczka
bardzo Ci dziekuję-jestes b. miłaą osoba, da sie to zauwazyc- po prostu nie wiem, od niedawna mam komp.a potzrebuje wysłac foto,ale jest na nim osoba obca mi i nie chce wysyac czyis foto....a mam jeszcze pytanie czy jesli wysle zamazane czesciowo( twarz tej drugiej osoby) to czy ten ktos nie odtworzy całego foto bez zamazanej twarzy? bo wiesz w dzisiejszych czasach to wszystko jest mozliwe- Dziekuje Ci jeszcze raz, i serdecznie Cie pozdrawiam jak i innych na moim poscie

Gość do Marcheweczka

Gość do Marcheweczka

Przepraszam za zwłokę, ale odeszłam na chwilę od komputera. Nie ma za co :). Dziękuję za Twoje miłe słowa na temat mojej osoby. Nie widzę problemu, by Komuś pomóc, jeśli tylko potrafię. A co do Twojego 2 pytania, to wg mnie, nie ma takiej możliwości, ale mogę się mylić. Pozdrawiam.

Gość uuuuuuuu
nie odtworzy nie martw sie