Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alga morska

od jutra sie zmieniam!!! Moje postanowienia

Polecane posty

Gość Alga morska

Od jutra zaczynam praktykować nowe zwyczaje: 1 - Będę ćwiczyć callanetics, rozciąganie itd 40minut dziennie 2 - Przestaję brać pigułki antykoncepcyjne (wczoraj wzięłam ostatnia z ostatniego opakowania) 3 - Odstawiam w kąt moje adidasy i chodzę w japonkach - nogi muszą oddychać 4 - Będę ograniczać chleb. Jutro na śniadanie zjem owsiankę. 5 - Bedę pić 1.5 l wody mineralnej dziennie W planach mam też zrezygnowanie(w trakcie lata) z długich spodni dżinsowych, na rzecz spódnic(jeszcze nie mam żadnej) i spodenek(mam jedne). Koniec z duszeniem się w długich spodniach tylko dlatego że nie mam wbytnio opalonych nóg. Ponadto zainteresowałam się algami i zamieżam sobie kupic mydło z algami Florina (ale nie ma go w mieście w którym teraz jestem, więc bedę go szukać dopiero za jakieś 1.5tygodnia). Ufff na razie skupiam się na punktach 1-5. Jeśli ktos chce może sie przyłączyć :-)

Gość nottariusz
Pomyliłaś się w punkcie Nr 1 - chyb a chodziło Ci o obciąganie, nie rozciąganie. Wynika to przecież z postanowienia w punkcie Nr 2.

Gość Alga morska
To ty się pomysiłeś :-) Chociaz kto wie ;-)

Gość Alga morska
Ćwiczyłam ale nie 40min a 20. Wiecej nie dałam rady. Moze jeszcze wieczorem pocwicze ale nie obiecuje :P Jak się zwolni łazienka to ide wziąć kąpiel w wodzie z płynem z alg :-)