Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co jak gdzie i dlaczego.

PALTALK. Czy ktoś zna i korzysta?

Polecane posty

Czy ktoś z was korzysta z Paltalk? Czy ktoś poznał ciekawych ludzi?

Gość ano korzystalam
ale skype jest o wiele lepszy. tyle, ze o ile wiem na skypie nie ma mozliwosci podlaczenia sie do kanalu na ktorym rozmawia wiele osob jednoczesnie.. poza tym wciskanie ctrl za kazdym razem gdy chce sie cos powiedziec jest cokolwiek wkurzajace :O

tak, na skype nie ma tej mozliwości. mam skype, ale właśnie instaluję paltalka, bo chciałabym poznać nowych ludzi.

Gość ano korzystalam
no to próbuj, powodzenia...jest calkiem fajnie, szczegolnie, jesli chcesz podszlifowac jakis jezyk obcy, bo mozesz sluchac i gadac i w ogole..:D ale ta forma komunikacji nie jest dla mnie ;)

Przeczytałem wasze posty. Chcecie poznawać nowych ludzi to nie na paltalku. Oczywiście wybrałbym inny komunikator.2001 roku oceniałem wysoko ten programik do rozmów. Dzis wszystkim go odradzam. Dla tych którzy nie wiedzą to paltalk jest komercyjnym programem. Trzeba za niego słono pałacić za pełną wersję. Wersja podstawowa na dużo reklam dealerów i spamu na emailla. Ci którzy zdecydują się go zainstalować proponuje lekturę forum które założyłem wyłącznie o paltalku. http://paltalk.fora.pl/ Dla nie upośledzonych go odradzam. Sa tam dwa lub trzy pokoje w których ‘drze się mordę’ pozostałe pokoje słucha się muzyki o niskiej jakości. http://users.nethit.pl/forum/forum/paltalk http://paltalk.fora.pl/ mailto:mirekbia@tlen.pl

Gość nie nawidze paltalku
mojego ojca tak wciagneły baby które tam z nim flirtowały ze o mało nie doszło do tragedi w domu. Po pracy godzinami tam siedział gadała spał 2 godziny bo wciąz tam siedział mnie i mame olewał kompletnie! Nienawidze zadnego chujstwa związanego z komunikatorami. A jak słysze opnie dorosłych ludzi ze dzieciaki przestają szanowac starszych przez komputery i gadu i takie inne to az mam ochote mu przywalic.

Gość Bagno a nie komunikator

Jeśli jeszcze nie zdecydowaliscie sie tam wejść to każdemu odradzam sama patologia po przejściach tam siedzi z wysypem kompleksów lub mający pretensje do każdej osoby za własne niepowodzenia życiowe. Jedno wejście tam może wasze życie zmienić w piekło a z kim sie przystaje takim sie staje także nie bedziecie mogli na chwile spuścić oka z siedzenia na tym czacie bo sie zżyjecie z nim dożywotnio chyba że wam prąd odetną. Zaniedbacie nie tylko siebie przez ten komunikator ale i również rodzine ,dom lub obowiązki ,jeszcze stracicie prace jak powiecie coś o sobie za dużo również problemy lub pomówienia na tym czacie wpłyną drastycznie na wasze życie. Przestaniecie jeść ,spać ,srać bo plotkarstwo was bedzie przerastać. Włączając również nagrania  ,wymieniając sie nawzajem zdjęciami ludzi którzy tam siedzą co sie pokazywali na kamerkach itp. Dodając również telefony jakie wykonują idioci na tym czacie czyli dzwonienie do czyjeś rodziny lub firmy podpuszczając właściciela by kogoś zwolnili lub zniszczylli komuś związek bądz życie. Psychoza tłumu nic dodać nic ująć. Radze wam sie zapoznać prędzej czy pozniej z tym komunikatorem słuchając nagrań z tamtego czatu wpisując na youtubie paltalk polska od razu wam sie oczy otworzą może w końcu bedziecie prekursorami jako kropla w morzu potrzeb.