Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość **chlopak

Jak poznać dziewczyne?

Polecane posty

Gość **chlopak

Mam problem jak poznać dziewczyne tzn.podejść do niej jeden raz zagadać i czekać na jej reakcje. Czy może próbować kilka razy jeśli po tym pierwszym spotkani nie ma żadnego odzewu. Jastem osoba łatwowierną już dwa razy miałem nadzieje na bliższą znajomość z dziweczyną ale nic z tego nie wyszło. Noże nie powinienem odrazu okazywać tego że zależy mi na jakieś osobie.

mowisz o spotkaniu ze jest randka nr 1 a potem cisza i nie ma 2,3? wiesz to jets roznie, ale badz soba, okazuj, jak sie oboje kocha, to nie ma mcnych, randki sa o wiekszej numeracji:P a wiesz cy ona kocha, czy nie, zatem nie zaprzataj sobie tym glowy:)

Gość zbytdobryzebygokochac
Oczywiscie, ze nie pokazywac, ze zalezy, bo jak na pierwszym spotkaniu pokazesz ze ci zalezy to ona pomysli, ze ty postepujesz tak z kazda inna dziewczyna. Jakby ci sie np inna spodobala to co bys zrobil? Dla niej jest oczywiste zostawilbys ja od razu. A ona poczulaby sie jak maskotka.

Gość **chlopak
Tą drugą dziewczyne poznałem przez to że jej pomogłem w pewnej sprawie. Potem też dałem jej swój adres e mail i poprosiłem aby do mnie napisała. Gdy spotkałem ją trzeci raz ona w podziekowaniu za to że jej pomogłem okłamała minie że do mnie napisała. Czy w takiej sytuacji warto być życzliwym dla innych w dzisiejszym świecie?

Gość libkas
najlepiej, rozdziawszy sie od pasa w dol pokazywac sie okoliocznym pieknosciom

daj jej szanse, moze cos.. nie wiem muisz z nia pogadac/ nie odpisala, ale ja wiem z zycia ze nie na wsyztsko mozna, ze potrzeban jets rozmowa:)

A moze napisala tylko do ciebie nie doszlo? Ale ja bym na to nie liczyl, jak dziewczyna klamie za 1 razem to wiadome jest, ze to jest test, ona sprawdza jak ty zareagujesz.

Gość **chlopak
A jak powinienem się zachować?

powiedziec jej to co odczuwasz, ze zle sie stalo, ze Cie oklamala, jesli tak ma byc to pozegnac sie milo bylo cie poznac i juz sie wiecej nie odezwac

pomow z nia a zreszta umow sie i zobacz jak bedzie, mysle ze juz nie bedzie tak. ze nie odpisze, zawsze mozecie pomowic. po co walkowac to co bylo.