Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zemsta

jak skutecznie zemścić się na facecie?

Polecane posty

Gość zemsta

Przydazyla mi sie nastepujaca sytuacja: zaczal sie krecic kolo mnie facet(pracujemy obok siebie),który mial dziewczynę.Wypytywał się o mnie innych a ja własnie zakończyłam swój dlugoletni związekGdy sie dowiedziąl że jestem wolna przeszedl do dzialania:twierdzil ze od dłuzszego czasu w jego związku się nie układa, są ze sobą pół roku ale on nic nie czuje nie ma żadnej chemii, poza tym ona jest okropnie zaborcza zabrania mu wszystkiego,kontroluje go, typowa kobieta-bluszcz.No i tak się zaczęło: prowokowal sytuacje w pracy,kręcił sie, rozmawilaismy do poznych godzin na gg,potrafil dzwonić pięc razy dziennie.W koncu znajomośc zaczęła przeradzać się w cos więcej, tylko nie odpowiadala mi ta stuacja ze kreci ze mna a jest z nia i ja oszukuje.Postawialam wiec sprawe jasno jesli czegos oczekuje ode mnie to dopiero jak bedzie wolny.Nie musialam dlugo czekac w przeciagu paru dni stwierdzil ze moge go traktowac powaznie bo pomoglam mu od niej odejsc co juz planowal wczesniej.No i zaczelismy sie spotykac,on kleil sie w pracy na oczach innych, potem wspolne imprezy,ja sie ciagle wahalam mowilam mu ze nie chce sie angazowac,ale on wciaz nalegal prosil o szanse mowil jak mu bardzo zalezy ze moze poswiecic wszystko.W miedzyczasie jego byla dziewczyna pojawiala sie u niego w pracy, dzwonila jak byl ze mna wypytwyala kontrolowala,a on obiecywal ze to zalatwi bo mu zalezy i zmieni cale swoje zycie.Ta sielanka trwala miesiac i nagle on przestal miec dla mnie czas nagle pojawiala,sie rodzina, wujek opiekowanie sie siostra, a potem stwierdzil ze on nie jest gotowy na to wszystko ze lepiej bedzie dla mnie jak nie bedziemy razem, ale ze chce miec ze mna kontakt mamy ise kumplowac.Od tego czasu jego byla dziewczyna jest u niego w pracy codziennie i siedzi po pare godzin.A mi nasuwa sie wniosek taki ze wcale z nia nie zerwal dzialala na 2 fronty i robil z nas idiotki a teraz jakgdyby nic do niej wrocil. Jak pogrązyc chama?

Gość julka anulka
olej - szkoda energii na gnojka

Gość kornik bagienny
nasuwa wniosek to za malo zeby sie mscic

Gość freeeeeee
zostaw sobie troche godnosci. zemsta znizy cie do poziomu tego drania

oj nie tym razem nie popuszcze, zwłaszcza że codziennie musze go ogladac i ja jak do niego przychodzi, a wszyscy patrza na mnie jak na idiotke

Gość ach tam
jak tak to najlepiej poinformuj laske, co za roznica;) jak taki bluszcz to na pewno sie wsciekniei zobaczymy, kto na tym najgorzej wyjdzie

Gość freeeeeee
mysle, ze patrza raczej na niego, jak na ch..

no wlasnie tez mi sie wydaje zeby uswiadomic to biedne dziewcze jakiego ma kochanego faceta

najpierw myslalam zeby z nim dobrze zyc byc byc slodziutka ponakrecac go pouwodzic napalic i troche powykorzystywac no a na koncu i tak powiedziec o wszystkim jego lasce

Gość mann
daj mu w pysk :P I dodaj jakiś epitet do tego!!! (najlepiej jakby ktoś to jeszcze widział - wtedy rozpowie po firmie:)

facet wciaz ma do mnie slabosc bo sie ciagle kreci przymila podlapuje moze to wykorzystac?>

chce zrobic tak by w rezultacie facet zostal z niczym bo narazie ma wciaz tego czego chce i ciagle wychodzi na jego balansujac tak miedzy nami i robi z nas kretynki, a to on ma cierpiec a nie my :)

Gość a spaliscie ze soba
jesli tak to powiedz ze w ciazy jestes

nie spalismy, oj tego bym sobie nie darowala, choc bylo blisko i on jeszcze bezczelnie sie tym chwalil

Gość wykorzystaj to ze jest samcem
jesli mowisz ze wydaje sie ze nadal go krecisz wykorzystuj to manipuluj jak sie da jednego dni mow ze go pragniesz tak ze nie mozesz sie opamietac przyjdz do pracy z duzym dekoltem wyjdz z pracy rzucajac mu zalotne spojrzenie nastepnego udawaj ze go nie widzisz kolejnego podejdz i powiedz mu cos takiego do ucha zeby sie zaczerwienil nie minie tydzien bedzie caly twoj a ty dopilnuj zeby sie tak zapomnial zeby nakryla go jego pani-bluszcz a na koniec wyjdz bez zazenowania z pelnym usmiechem na twarzy zeby wiedzial ze to nie przypadek

nie ukrywam ze troche sie zaangazowalam w ta znajomosc dlatego sie mecze bo inaczej bym go olala, ale czuje sie po prostu zrobiona w ch..., czy ich zwaiazek ma szanse na przetrwanie? ona jest serdnio atrakcyjna ale mam samochod a on nawet prawa jazdy nie ma no i zalatwila mu prace poza tym go ciagle kontroluje i na mnie reaguje alergicznie jak przychodzi, a on jej pewnie nasciemnial ze to ja za nim latam

Gość ostryga
olej go!!!! najlepsza zemsta

Gość teraz juz wiem
nie no jakie szanse na przetrwanie:O predzej on ja oleje, widac mu nie zalezy az tak na niej skoro kreci na boku. ale po co Ci on, ja tak potraktowal, Ciebie po drodze, a gdybyscie byli razem to juz wiesz czego sie spodziewac. faceci to porazka. znajdz sobie innego, bo ten nawet nie jest wart zachodu:)

Gość mnie sie wydaje ze
nawet jezeli powiesz o wszystkim jego dziewczynie, on tak pokieruje wszystkim, ze wyjdziesz na zazdrosna babke, ktora na niego polowala, ale poniewaz on dzielnie sie opieral----> Ty sie teraz mscisz.

Gość Taki sobie
Chyba nie masz powodu do zemsty.Był miły flirt bez groźnych konsekwencji. On w końcu wybrał tamtą, a Ty uniknęłaś związku z niewłaściwą osobą, więc wszystko jest O.K. Na tym właśnie polega poszukiwanie "drugiej połowy"

zemsto Czy ta kobieta zrobiła Ci coś złego ? Mówiąc jej o tym zranisz i zemścisz się bardziej na niej niż na nim. Chcesz aby ona cierpiała tylko dlatego, że on Ciebie wykorzystał? Jeśli chcesz mu się odwdzięczyć pięknym za nadobne to zrób to, ale nie jej kosztem. I pamiętaj, że \" zemsta jest potrawą, którą się jada na zimno\" Pozdrawiam i rozsądku życzę

babka dobrze mowisz takie dzieciate i niedojrzale tak maja, wiedza w co wchodza, a potem to ty ot ty jak mala rozpieszczona dziewczynka, zalosne

czyli co mam patrzec jak on teraz udaje dobrego kochanego chlopaka a mnie wszyscy maja za idiotke albo lale na jedna noc tym bardziej ze to on za mna latal a ja niczego nie chcialam a czy ja ja zranie bardziej niz on przeciez to tylko kwastia czasu zanim znow poprosi ja o przerwe moze lepiej jak ona dowie sie wczesniej z czym ma do czynienia niz on znow ja zdradzi

Gość tututa
Daj jego numer telefonu (a najlepiej i domowy i komorkowy) w jakiejś słynnej gazecie dla gejów.

\"to tylko kwastia czasu zanim znow poprosi ja o przerwe moze lepiej jak ona dowie sie wczesniej z czym ma do czynienia niz on znow ja zdradzi\" Ale to już chyba nie Twoja sprawa i nie Twój problem. Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.

ALE to by wygladalo tak ze on jest bezkarny i obie pozwalamy mu siebie tak traktowac chyba nalezy sie facetowi kubel zimnej wody >

Gość maartek
Czesc tak przypadkiem weszlam i przeczytalam !bo mam dokladnie ten sam problem!Facet tez mnie zapewnial itd... a miedzy czasie krecil na dwa fronty bez zadnych skrupolow!Jak poklocil sie z nia to wpadal albo dzwonil do mnie a zapewnial ,ze miedzy nimi nic nie jest!Musialam temat przetrawic i postanowilam,ze dam mu nauczke!Chcialam jej wszystko powiedziec no ale to bybylo nierozsadne gdyz niewiadomo czy bym niemiala nieprzyjemnosci?.Zastanawialas sie na tym czy facet nie ma czasem syndromu "psa ogrodnika" jesli tak to sprowokoj jakas sytuacje dla niepoznaki ,ze sie z kims spotykasz !Jak bedzie zazdrosny to lepiej dla Ciebie !Niech cierpi tak jak ty