Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plissss pomozcie

JAK SIE ZACHOWAC??? pilne

Polecane posty

Gość plissss pomozcie

bardzo was prosze o rade, otoz z moim bylym facetem lacza nas dosyc osobliwe relacje, mimo ze nie jestesmy razem to utrzymujemy kontakt, on teraz wyjechal do pracy do niemiec, przed wyjazeem napisal, ze mnie kocha. Jakis tydzien temu wyslalam mu esa ze tesknie za nim, nie odpisal mi , dopiero nastepnego dnia na gg gadalismy, ja wiem ze on mnie kocha, tylko ja robie 1 podstawowy blad, za bardzo sie mu uzewnetrzniam, on potem mysli ze mnie ma i przestaje sie starac. Dzieki pomocy kafeteriuszek, zniknelam z gg, przestaam pisac do niego, od 3 dni milcze. Efekt rewelacyjny, bo to on zaczal pisac pierwszy, pytal na gg czy jestem itp. Dzis w nocy napisal mi przemilego esa, ze chce ze mna byc po powrocie, ze kocha itp. Ja sie ucieszylam, ale nic nie odpisalam, bo nie wiem co, nie chce zeby znow bylo jak przedtem, chce zeby widzial ze musi sie o mnie starac a nie zlewac. Co robic? odpisac? ale co? wejsc na gg? jak z nim gadac? co pisac?

Gość zimny prysznic
Co to znaczy "osobliwe relacje"?

Gość plissss pomozcie
Pucio czyle co, bo nie rozumiem Twojej odp? co mam zrobic?

Gość plissss pomozcie
co w zwiazku z tym, ze mezczyzni zabiegaja oskarby?

Mój ex taki był - starał się tylko wtedy, gdy miałam go głęboko w poważaniu :O Gdy ja się starałam i okazywałam uczucia, to mial mnie gdzieś, wyłączał telefon, nie odpowiadał na sms itp. I wiesz co? Znudziło mi się to! Co to za kretynizm, żeby ukrywac swoje uczucia i udawac, że ci na kims nie zależy tylko dlatego, żeby tej osobie zaczęło zależeć :O Miałam dość i mu podziękowałam :) Niestety przez długi czas mnie męczył, wyznawał uczucia itp. ;) Ale nie dałam się już nabrać :D

Pucio ale na jak dlugo? :D Jedyna dobra rada - kopnij w tyłek zwązkofoba i wykasuj nr telefonu i gg, bo ten typ tak ma i się nie zmieni :P

JESLI NIE BEDA SIE CENIC PRZEZ CAŁE ZYCIE BEDA TYLE WARTE NA ILE SIE CENIA... JESLI CENA PRODUKTU SPADA...SPADA POPYT...

Pucio: a jeśłi Ona wie, czego chce i chce po to sięgnąć? To czy stary wytarty tekst \"kobieta powinna się cenić\" w Twoim odczuciu pozwlaa Jej sięgac po to co chce, czy musi czekac jako Ci ten skarbek do usranej smierci i zastanawiać się , co powinnam zrobić?

WIECEJ ZNAJDZIE W SWEJ GARSCI I BEDZIE JA MIAŁA ZAWSZE PEŁNA KIEDY BEDZIE WCIAZ SKARBEM....KIEDY NIM NIE BEDZIE W REKU ZNAJDZIE PUSTKE...

Gość khgjh
mmmmmmmmmkk;klkl

Gość spicyyy
jak już Cię "dostanie" że się tak brzydko wyrażę. będziesz chciała zyć w takim zwiazku gdzie jest taka "próba sił"?? Będziesz go zlewać - on się będzie starał, będziesz okazywać uczucia - jemu będzie zależało mniej bo ma tą śiadomość że Cię ma, więc po co ma sie starać....

Gość plissss pomozcie
wiecie co? dalej nie wiem co mam robic... chcialabym sie z nim spotkac i przekonac sie jak bardzo go kocham, czuje ze moja milosc gasnie, i to on ja gasi:O

Gość plissss pomozcie
kurcze nie chce go stracic, chce zeby przyjechal, zeby byl... napisac mu cos? moze tylko cos w tym stylu "pozdriowienia z polski"?

Gość plissss pomozcie
spiccy--> gdy bylismy razem, on sie bardzo staral i wyznawal uczucia, takze to nie w tym problem:O