czarna84 0 Napisano Czerwiec 29, 2006 Witam,mam pytaniekiedy wrazliwosć piersi w trakcie cyklu jest sprawą normalna,czy tylko przed okresem,jestem poltora tygodnia po nim i moje sutki wrazliwe...troszke mnei to martwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość owulacja Napisano Czerwiec 29, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Herbatka_winogronowa 0 Napisano Czerwiec 29, 2006 wiele kobiet ma wrażliwe piersi i sutki, jesli czujesz sama ze to anomalia, powiedz o ty lekarzowi, zrób sobie USG bedziesz bardziej spokojna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna84 0 Napisano Czerwiec 29, 2006 do tego bol chyba w dole brzucha po lewej stronie,tka jakby jajnik,usg robione mialam i wszysytko oki.Wiec to moze byc psowodowoane owulacja?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cynamonek834 Napisano Czerwiec 29, 2006 Pewnie owulacja - mnie zawsze dopada ból pieri w czasie owulacji i zostaje już do miesiaczki:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna84 0 Napisano Czerwiec 29, 2006 ja tak nie mialm wczesniej przynajmniej sobie nie przypominam,bol piersi mam od 2 dni a dzis na dodatek ten bol w podbrzuszu,czuje go nawet jak chodze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach