Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klementynna

Strój kąpielowy, duży biust - gdzie kupić??Pomocy!

Polecane posty

Gość klementynna

Mam ogromny problemz zakupem stroju kąpielowego! normalnie noszę rozmiar 38/40 no i biustonosz 75D! Cały czas mam problemy z dopasowanie stanika...a co dopiero stroju! Jak góre dopasuje to "gacie" za duże itd. W oógle u mnie w okolicy nie ma nic ciekawego, tym bardziej na mnie! No więc postanowiła kupić przez internet (chociaż nigdy wcześniej tego nie robiłam) widze że są "dziwne" rozmiary bo tylko M,L,XL itd.. a skąd mam wiedzieć jaki to rozmiar miseczki? Wiem że troche marudze, ale proszę o rady, no i adresy (sprawdzonych) sklepów internetowych które mogą mi pomóc:) Pozdrawiam;)

Gość obserwator.
o kur... jakie ceny!!!

Gość to nie ceny a numery
strojów ćwoku :P Pomocne szczegolnie dla tych ktorzy zamawiaja przez neta :P

Gość jak to nie ceny
Przy staniku (nomen omen syfiastym jak mało co) jest cena 169 zł!!!!!!! Nie dość, że drogi, to jeszcze wyjątkowo szkaradny

Gość kaledonia
No drogie są,ale wiem,że dużo kobiet tam kupuje.Ja swój na ryneczku kupiłam i wygląda ładniej i jest 10razy tańszy :P

Gość gwiazdkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja mam podobny problem i strój akupiłam w sklepie triumph

A jaki model triumpha polecasz? Bo ja tez mam duzy biust 80 D i nie wiem gdzie znalezc dobrze podtrzymujacy stanik, bo z dolem nie mam problemu- M:)

Gość kaledonia

Gość miśkaMałaW
jestem z wami!!

Ładne stroje z większymi miseczkami robie Feba:-) Wiem, bo sama noszę 75 E i tak zawsze coś kupię:-)

do kaledonia-w h&m , cubusie itp itd. szukalam stroju (co prawda w zeszlym roku,wiec moze cos sie zmienilo) i wiekszosc byla rozmiaru mojej pięści;) przymierzylam chyba wszystkie stroje w mieście :D W triumph\'ie gatki byly za wielkie (gora pasowala), zreszta niezbyt ciekawe.

Gość miśkaMałaW
Miarka a masz jakies namiary??

Gość klementynna
podbijam

Gość klementynna

Gość Klementynka99983
ja też mam duży biust i znalazłam przepiękną kolekcję Kris Line - http://www.krisline.com/category,sort,28.html , można zamówić sobie inny rozmiar góry i dołu, więc problem znika :)

Gość Karusia1985
Kupuje na kontri.pl sama zobacz jestem pewna, że przekonasz się do tego sklepu. Moim zdaniem lepiej kupić strój w sklepie internetowym, ze względu na rozmiar. W tym sklepie znajdziesz rozmiar taki jaki chcesz, a ponad to za strój nie wydasz dużo pieniędzy ze względu na rewelacyjne promocje.

Gość Dk98
W triumphie masz takie rozmiary i też są takie modele , że osobno kupisz stanik i dobierasz sobie majtki . ja mam 70e i zamówiłam sobie na tej stronce www.ekubas.pl i jest zadowlona :) Polecam

Gość gość
Polecam ten sklep. www.gajg.pl Sprzedażą internetową zajmujemy się profesjonalnie, dlatego wszystkie zamówione przez Państwa przedmioty dotrą na wskazany adres na czas. Wszystkie oferowane przez nas produkty możecie Państwo nabyć w atrakcyjnych i korzystnych cenach. Posiadamy bardzo szeroki asortyment. Zaopatrzysz się u nas w bieliznę zarówno damską, jak i męską. Dostępne są: biustonosze, stringi, koszulki nocne, nocne komplety oraz wiele innych produktów. Zajmujemy się również sprzedażą odzieży damskiej. W naszym asortymencie dostępne są: koszule, spódnice, spodnie, czapki, swetry, żakiety, kurtki i płaszcze. Kupicie u nas Państwo także zabawki i akcesoria dla dzieci. Oferujemy zabawki edukacyjne, AGD, lalki, samoloty, samochody, rowery i pojazdy, instrumenty oraz wiele innych atrakcyjnych zabawek. Państwa maluch będzie na pewno zadowolony i szczęśliwy. Nie ma nic cenniejszego na świecie niż uśmiech dziecka.

Gość gość
Ja mam podobny problem i kupuje tu www.ebras.pl zerknijcie sobie w wolnej chwili, maja wiele innych, bardzo fajnych rzeczy dla kobiet takich jak staniki, figi, itp.