Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eśka

Jaką trzeba być żona aby sie nie zorientować

Polecane posty

Gość Eśka

że mąż ma od kilku lat kochanke?

Gość czasami bardzo zdesperowana
ale to wtedy kiedy jest ślepa na własne "życzenie" :O

Gość normalną
też byś się nie zorientowała gdyby w małżeństwie układało wam się świetnie, mąż kupował by ci prezenty często mówił jaka jesteś kochana, zabierał do kina, kwaiarni itp. niektórzy potrafią świtnie się ukrywać

Gość ewwwka
mnie dziwi że mężczyźni na pytanie "masz kogoś?" potrafią kłamać ja mam wewnętrze poczucie szczerości :O zresztą raz zdarzyło mi się zdradzać. Gdy facet mnie zapytał czy go zdradzam, nie potrafiłam skłamać.

A mnie sie wydaje że kobieta zawsze sie zorientuje...jak można bez wpadki kłamać kilka lat?

Gość hmm..hmm..
zakochaną żoną. Miłośc jest ślepa

Gość wojtek1
Mężowie tez sie nie orientują , działa w dwie strony, a nawet pytaja,

Gość hmm..hmm..
i jeszcze jedno wystarczy że facet ma prace o różnych godzinach. Np kierowca. Z dnia na dzien dostaje telefon że ma gdzieś jechać. Żonie mówi, że dwa dni bedzie w trasie, a tymczasem jedzie sobie gdzies z kochanką.

Gość hmm..hmm..
i myślę, że więcej męzczyzn żyje w nieswiadomości. Kobiety potrafią sie lepiej maskować.

Gość sama już niewiem
i jeszcze jedno, gdy pracuje na własny rozrachunek, wtedy nawet w środku nocy w sobotę potrafi jechać do "pracy", choć nikt normalny tego zajęcia nie wykonywałby w nocy... bo się nie da :)

Gość O.B.S.E.R.V.E.R.
a najwidoczniej jednak pracuje, bo gdy wraca jest zmęczony... :-D

Gość jaaasne
taką, której mąż tak naprawdę nie obchodzi. Gdyby ją obchodził, to by zauwżyła że coś jest nie tak

Gość nieprawda...
po prostu niektórzy świetnie potrafią kłamać. A żona jeśli kocha, to nawet jej do głowy nie przyjdzie że jej mąż może ją zdradzić...

Gość aaaabbbcccccccc
A ja myslę,ze jak kocha to właśnie zauwazy. Nie zauważy jezeli ten facet jest jej obojetny

To ja już zgłupialam, nie wiem co jest bardziej prawdopodobne...Gdybym była na jej miejscu to wyczułabym ze coś nie tak- no ale ja jestem spostrzegawacza i inteligentna no i z natury podejrzliwa

Gość hmm..hmm..
jak baba jest zakochana, zauroczona, zaślepiona to uwierzy w każde wytłumaczenie męża. Może miec jakieś przeczucia, ale przecież na jej pytanie mąz zawsze odpowie że nie ma kochanki. Dopóki nie zobaczy na własne oczy, nie uwierzy. Zresztą podświadomie bedzie wypierała to z siebie, bedzie bała sie konfrontacji z prawda, więc woli wierzyć w te kłamstewka. Czasami faceci potrafia się naprawde świetnie ukrywac.

Gość aaaabbbcccccccc
A ja kochałam i czułam się kochana (może tylko mi sie wydawało). Dlatego bardzo szybko zauważyłam zmiany w zachowaniu EX. Bo kochałam czułego, dbajacego o mnie faceta. Takiego co mówił o miłosci, przytulał sie, dzwonił czesto z pracy by pogadać i powiedzieć,ze tęskni itd, itp..... Gdy zmienił się w opryskliwego gbura, gdy jedyna rozmowato była w stylu ''co na obiad ?'' to nie dało sie nie wyczuć.

Gość a ja to tak kochałam
że nawet jak mi cały świat mówił,że zdradza a on że nie, to i tak jemu wierzyłam. ale ja głupia jestem.