Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wzburzona fala

zajrzalam do komunikatora mego faceta i...

Polecane posty

Gość wzburzona fala

nie powinnam zagladac ale mam od pewnego czasu podejrzenia i wolalam sie upewnic niz zyc w blogiej nieswiadomosci.A jeszcze on zawsze jakos byl niedostepny dla mnie na tlenie a ja tu patrze a on gada z jakas panienka o 4 w nocy i wypytuje czemu jej nie ma na tlenie bo juz sie stesknil za rozmowa... co teraz?

Gość ojejejejej ale
teraz - ja bym kopneła go w dupe.

Gość Kolezanki
ja bym mu powiedziała ze wiem o jego rozmowacg z tą laseczką. Przedwczoraj moja kumpelka na komórce swojego męża znalazła kilka sms-ów "ja tez Cie kocham,ja tez tęsknie" za przeproszeniem rozje... telefon o sciane. A on nie zaprzecza ani nie tłumaczył jej nic. Męda jakich wszędzie pełno.Większosc facetów to typowe samce byle by cos wyruchac,wyruchac i jeszcze raz wyruchac

Gość hejjjjj
a to palant

Gość amisie
teraz musisz z nim pogadac.

Mój były, z którym mieliśmy związek na odległość, umówił się kiedyś z jakąś panną przez net. Wiem, bo przejrzałam mu kompa. :0 Wysyłała mu zdjęcia, niby tak po przyjacielsku...nawet powiedział jej o mnie, a ona na to, że spoko itd...potem pogadałam z nim i powiedział, że poszedł do niej do domu na maraton filmowy na noc , ale ponoć tak po koleżeńsku. Laska połozyła mu nogi na kolana. Pomyślała pewnie, co to za zajęty facet, jak z innymi się umawia... i miała rację. Nie wierzę w takie koleżeńskie spotkania na noc...od tamtej pory moje zaufanie do niego trochę podupadło... Wiem, że w długoletnim zwiazku może facetom brakować flirtu, świeżości i czasem lubią pozdobywać inne..ale żeby taki numer po roku