Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość peewpllll

dlaczego to furum jest takie szare

Polecane posty

Gość peewpllll

dlaczego nie mozna zrobic sobie awatara i logowania automatycznego? troche bez sensu rozwiazanie, patrzac jak na innych forach jest normalnie...

Gość niezgoda
co ty jadasz ze glupoty gadasz? kafe jest gicior i niom podszywacze tez :p

Gość peewpllll
---------> pasztetowa tylko sie zapytalem:D, jesli Ciebie jest w stanie rozproszyc awatar to...gartuluje ;) co do podszywaczy... sam czesto i chetnie sie podszywam :P ale ile mozna?:D czasami sie to nudzi:O

Gość wtegtget
peewpllll, i jeszcze w formie komiksu streszczać ci co napisano??! (logowanie, nieprzejrzystość zabiłoby to forum)

Gość taaaa i moze jeszcze
mozliwosc pisania tylko po zalogowaniu :O BULLSHIT :P

Co do logowania - mysle ze duuuzo mniej osob by sie tu wypowiadalo gdyby bylo obowiazkowe logowanie...wiem z doswiadczenia. Poza tym podszywacze sa super:D Wracajac do avatarow - mozna sobie w stopce zamiescic co sie zywnie podoba. Kto zechce, kliknie.

Gość peewpllll
-------->wtegtget no az tak tepy jak ty nie jestem wiec nie byloby z tym problemu ty pewnie przygod Tytusa nie jestes w stanie zrozumiec po jednoktrotnym przeczytaniu dlatego czytasz po 5 razy.... i i tak pewnie gowno z tego kumasz🖐️

Gość wtegtget
o diabli, to mnie zażyłeś, zrobię sobie test inteligencji na podstawie komiksu ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD