Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sha

Platynowe obraczki

Polecane posty

Gość Sha

Czy moglby mi ktos podac jakies linki z obraczkami? Szukamy prostych platynowych obraczek.

Gość Sha
tak...bo zakladalabym temat gdybym sama mogla cos znalezc...

Gość beckowa
w takim razie naucz sie obsługiwać google, w dzisiejszych czasach,to niestety podstawa :O tu masz link, dalej sama kombinuj, ja znalazłam przed chwilą bardzo ładne, proste obrączki z platyny, ze zlotym paskiem, albo bez niego. http://www.google.pl/search?hl=pl&q=%22obr%C4%85czki+z+platyny%22&lr=

Gość Sha
:) umie obslugiwac google...te strony juz zwiedzilam i jak bys sama zobaczyla to bys wiedziala ze nic tam do wybrania nie ma. Chodzi mi o strony polskich skelpow ktore oferuja na swoich stronach katalogi z ktorych mozna cos wybrac i kupic od razu. Chodzi mi o cos takiego tylko ze ta jest o wiele za droga: http://www.zales.com/product/index.jsp?productId=2084736&cp=2109183.2137097.&numResultsPerPage=12&cp=2109183.2137097&fbn=Metal+Type%7CPlatinum&f=PAD%2FRing+Style%2FBands+-+Traditional&f=PAD%2FMetal+Type%2FPlatinum&fbc=1&s=A-PAD-zlsRank&parentPage=search&searchId=5665178144

Gość beckowa
zobaczyłam sama i na własne oczy widziałam obrączki, które można wybrac i zamówić . platynowe. ze złotem albo bez zlota. zupełnie proste, albo z małymi brylancikami. gdybys się troche wysiliła i pomyślała, to też byś je znalazła. są na stronie http://www.apart.pl w zakładce śluby... :O

Gość beckowa
sprawdź jeszcze tu http://www.google.pl/search?hl=pl&q=%22obr%C4%85czki+platynowe%22&lr= i zobacz jak się wpisuje wyrażenie, które chcesz wyszukać. pierwsza pozycja to jest właśnie sklep internetowy. i chyba jednak szybki kurs obsługi wyszukiwarki internetowej by sie przydał...

Gość Sha
wiesz wysilam sie tak juz od tygodnia i jakos nie moge znalezc... Apart to chyba nie jest jedynym sklepem w Polsce ktory ma az taki duzzzzzy wybor obraczek platynowych (bo az 4) :) Dzieki za "pomoc"

Gość Sha
wiesz, jak bylam w 8 klasie podstawowki to pani nam pokazala jak obslugiwac google :) to bylo jakies 12-13 lat temu i nie musisz starac sie mnie obrazac i nasmiewac sie ze mnie :) bo radze sobie tylko jak nie ma w czym przebierac to oczywiste ze nie znajde tego czego szukam.

Gość no ale ceny
ceny platynowych obraczek sa takie i o wiele wyzsze!!! z bialego zlota owszem sa tansze ale nie z platyny!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość beckowa
w takim razie sugeruję zrobić mały nalot na sklepy jubilerskie i zapytać u źródła, zamiast siedzieć w internecie i narzekać, że nic nie można znaleźć, bo tutaj możesz spędzić i dwa tygodnie i efekt będzie dokładnie ten sam, jeśli nie potrafisz szukać efektywnie. poza tym chciałaś "jakies linki z obraczkami", podałam dwa, w tym pod jednym z nich masz wlasnie proste obrączki platynowe, takich podobno szukasz. nie nabijam się z ciebie, tylko próbuję pomóc własnie, bo twierdzisz, że sama nie potrafisz nic znaleźć. przy okazji usiłuję równiez zwrócić twoja uwagę na takie niuanse jak cudzysłów przy wpisywaniu szukanego wyrażenie - kolosalna różnica, jeśli chodzi o trafność. i dobrze mówisz - jesli czegoś w necie nie ma, to tego nie znajdziesz, po co więc płaszczyć dupę przed komputerem od tygodnia, jeśli tkwisz ciągle w tym samym miejscu. widzę dwa wyjścia - albo ruszysz w teren szukać tych obrączek, albo przeczeszesz dokladnie wszystkie jubilerskie sklepy internetowe, nie posługując się wyszukiwarką, bo np. strony APARTU wyszukiwarka nie znalazla. moja siostra wybrala pierwszą mozliwość i od roku jest szczęśliwą żoną i posiadaczka najprostszej platynowej obrączki.

Gość Sha
widzisz...dupy nie rusze bo jest to nie mozliwe bo sama poruszac sie nie moge...ale dzieki

Gość beckowa
z kims ten ślub bierzesz - jeśli sama się nie możesz ruszyć - wyslij przyszłego męża, tudzież bliska, zaufaną osobę - mamę, tatę, teściową, rodzeństwo, któregoś ze świadków, przyjaciółkę.... cóż..zapewne znielubilas mnie zupełnie po moich niezbyt przyjemnych wynurzeniach, ale mimo wszystko - dużo szczęścia na nowej drodze życia (czy aby na pewno takiej nowej? hm.) :D

To może wejdź na google.pl i tam na zakładkę grafika i wpisz np: obrączki platynowe, obrączka platynowa, obrączki platyna lub obrączka platyna ... mi trochę znalazło :)

Gość Sha
moja sytuacja jest troche skomplikowana. Powiedzmy ze nie moge na nikogo liczyc oprocz mojego przyszlego meza. Mam obydwie nogi w gipsie (cale) i jestem unieruchomiona przez nastepne 2 miesiace. Chlopak i tak duzo robi...za duzo. Ja nawet sama do lazienki nie moge isc. Wiec na jego glowie wszystko jest a czasu tez zabardzo nie ma. Chce jak najwiecje rzeczy wybrac/kupic jak sie da przez internet bo na niego nie moge liczyc w sprawach estetyki. Jemu kazda obraczka, kazde kwiaty i kazde buty sie podobaja najbardziej. Nie mysl ze nie lubie cie. Po prostu kazdego sytuacja jest inna. Ja tez taka byla kiedys ze ocenialam pochopnie ludzi i smialam sie z ich glupoty...jednak teraz troche mnie zycie nauczylo.

Gość gość
sprawdź tutaj też www.zlotawysepka.wix.com/zlotawysepka