Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lila24

SEX ANALNY ZNOWU POWRACA

Polecane posty

no jestem teraz tam gdzie mialam byc wczesniej...mam pytanko jak zawsze i to samo czy jest mozliwy u kobiety podczas sexu analnego orgazm??????

ale powaznie pytam bo ostatnio cos dostaje hii...to chyba orgazm normalnie ..tylek mi sie spuszcza ...ale to przeciez niemozliwe by bylo jak tie dzieje?????????

powaznie ci odpowiadam. niektore kobiety maja wrazliwe \'tamte\' okolice. nie jestem seksuologiem i nie potrafie tego fachowo udowodnic. pisze tylko o swoich odczuciach. mam jednak przyjaciolke, ktora nic nie czuje - sex analny jest jej obojetny.

ja tez mam orgazm, wiec jest to mozliwe :P tak naprawde orgazm mozesz miec nawet po pocalunku lub samych pieszczotach piersi. to sprawa indywidualna.

Gość prometeusz
:( nigdy bym swojej kobiecie , która kochał tego nie zrobił

jacie krece jak pieknie byc kobieta na tyle sposobow moze miec orgazm:) zycie jest piekne

no ja tez nie chcialam i to dlugo a teraz uuuuuuuuu.....az sie czeka zeby do pupci wsadziel:P

hahhaaha prometeuszu skąd ten strach??? czyzbys wierzył ze to grzech???? przeciez to wspaniale kiedy mozesz drugiej osobie, ktora kochasz psrawiac przyjemnosc.

no mi sie wydaje ze mialam strasznie podniecona bylam i juz niemoglam normalnie i jak wyciagnol to serio bylam spuszczona az sie zdziwilam i wiesz co najlepsze ze to kobieca sperma byla normalnie slona

Fajnie macie. Mi się nigdy nie udało dość do orgazmu w taki sposób.

swist ja nawet nie wiedzialam ze tak mozna dojsc a wiecie co ja tylko mam orgazm w pozycji lezacej od tylu nie mam go

nie wiem czy bym tak wrealu chciala hmm............taka fantazje mam ale chyba bym sie bala

Będę próbować dalej, też mam na dzieję że w końcu sie uda...bo jestem ciekawa czym się taki orgazm różni od normalnego. No właśnie czym???? - Inaczej jakoś jest? Nie wiem nie wyobrażam sobie tego.

no nie wiem czy da sie to opisac ale srobuje :to jest takie uczucie ze cala drzysz,strasznie zaczynasz sie pocic i czujesz ze zaraz wybuchniesz no chyba udalo mi sie opisac

nio fajnie jest a sie strasznie przed takim sexem wzbranialam....ale teraz juz chyba bede wszystkiego probowac jeszcze bym chciala z wibratorem:P

Gość super nie ma to jak zapakować
w odbyt taka głupiąbabę:o Gratuluję życia:o

Gość PLayPLay
Lila, Gratuluję nie tylko samego orgazmu, ale otwartości i odwagi. Jak widac z innych wypowiedzi, pruderia i krytyka jest wszechobecna. A przeceiż tak łatwo przełamać bariery i sprawić sobie i partnerowi tyle przyjemności...Założe się, że Twój partner jest szczęścliwy. Oby więcej takich otwartych kobitek..... Apel do wszystkich - pieprzmy się ile wlezie na wszystkie sposoby...

Gość PLayPLay
Ja np. jestem tak otwarta osoba, że przychodzą do mnie okoliczne tchórzofretki i łosie, przynosząc ulge swoim peniskom, jeżeli długo nie mogą znaleźć partnera:) Wiedzą, że na mój odbyt zawsze stoi otworem:classic_cool:

Gość ŁOSIE ŁOSIEDLOWE
P O T W I E R D Z A M Y :D:D:D