kikita 0 Napisano Czerwiec 30, 2006 Kochalam sie z moim chłopakiem tydzień po okresie,a następnie kilka dni przed spodziewanym krwawieniem.Miał prezerwatywę,ale zsunęła się i została tak troszeczke we mnie,wytrysku jednak nie było.Okres spóźnia mi sie 12 dzień,ale ostatnio były straszne upały,nagła zmiana temperatury.Na wiosne miałam podobnie 18 dni spóźnienia przez ocieplenie jakie przyszło po takiej mroźnej zimie.Rok temu było podobnie na wiosne.Parę miesięcy temu gdy tak sie spozniala miesiaczka,bylam u ginekologa na badaniu,ciaze wykluczyl,przestalam sie martwic i na drugi dzien dostalam krwawienia.Teraz jeszcze mam duzo stresu,więcej ruchu co się równa z wysiłkiem fizycznym no i teraz doszedl jeszcze stres w postaci strachu przed niechcianą ciążą.Objawów zadnych nie mam po za bólem brzucha tak jak przed okresem,a chyba po ponad miesiacu bylyby jakies objawy gdyby doszlo do zaplodnienia,Temperature ciala mam normalna,nie podwyzszona.Co o tym sadzicie?Czy jest mozliwosc aby to byla ciaza?Z gory dziekuje za odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lady_in_red21 Napisano Czerwiec 30, 2006 wydaje mi sie ze szanse na zajscie w ciaze w granicach bledu statystycznego, ale lepiej kup sobie test. im wczesniej sie dowiesz tym lepiej dla ciebie i dla dziecka, jesli jestes w ciazy. pierwsze tygodnie ciazy sa najwazniejsze. a dziecko, nawet jesli z przypadku, to lepiej zeby bylo zdrowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kikita 0 Napisano Czerwiec 30, 2006 Czyli sadzisz ze jest duze prawdopodobienstwo ze to jednak ciaza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakaś inna jestem Napisano Czerwiec 30, 2006 no przecież wytrysku nie było.. to czym miał ją zapłodnić? gumką???? która leciutko się zsunęła? raju... ale tępoty.. niepokalanego poczęcia się doszukują.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rzesa 0 Napisano Czerwiec 30, 2006 cześć, prawdopodobieństwo jest, bo tydzień po okresie, mam tu na myśli jego koniec, może być dniami płodnymi, przy standardowych cyklach. Przy 12 dniach opóźnienia wyjdzie Ci test i nie będziesz się stresować, bo możliwe, że sama się nakręcasz i nie masz okresu. Pędź do apteki i wszystko będzie jasne.Testy nie są drogie. Powodzenia i trzymam kciuki, żeby wszystko było OK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rzesa 0 Napisano Czerwiec 30, 2006 niestety, z gumkami różnie bywa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jenyyy Napisano Czerwiec 30, 2006 przeciez nie mial wytrysku !! spokojnie mozesz byc pewna ze nie jestes w ciazy ... napisz jak dostaniesz okres i udowodnij wszystkim panikarom ze tak szybko sie nie zachodzi w ciaze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniSSka 0 Napisano Czerwiec 30, 2006 jednak plemniki moga byc rowniez w plynie ejakulacyjnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kikita 0 Napisano Czerwiec 30, 2006 Napisze jak sie pojawi bo czekam i czekam i doczekac sie nie moge. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach