Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

30czerwca2006

nie tylko to jest ważne

Polecane posty

Witam serdecznie :)) Zastanawiam sie czy dobrze ze tu napisałem ... Chciałbym poznać kobiete- mężatke najchetniej z Poznania lub okolic, ktora podobnie jak ja jest znudzona szara codziennoscią w ktorej życie kradła sie monotonia..gdzie kazdy dzień jest prawie taki sam , ktorej zwiazek juz od jakiegos czasu podobnie jak moj nie jest juz taki sam... Zapewne wielu ktorzy to przeczytaja odrazu odpisza ze chce zaliczyc czyjąs zone lub jeszcze gorzej to nazwią.. Ale mi nie chodzi tylko o sex...Owszem jest on istotny w życiu i potrzebny ale czy inne wartosci sie nie licza?? a gdzie namietnosc,codzienna adoracja,gdzie kazdego poranka usmiech miłe słowo odrobina czułosci... To jet równiez ważne... Chciałabym poznac kogos komu równiez jak mi t ego brakuje na codzień..gdzie pogos ,wieczna pogoń za forsa sprawiła ze te wartosci zanikły... Pozdrawam. :))

to czemu ma być mężatka...podnieca Cię to że ma kogoś jeszcze...nie kumam

Dlatego ze osoba bedaca w zwiazku rozumie druga bedaca w zwiazku wie o czym pisze i jak to jest. Mam nadzieje ze rozumiesz o czym pisze.... Nie wiem moze sie myle ale nie spotkałem jescze kobiety wolnej bez zobowiazań ktora potrafiłaby zrozumiec monotonie w małzenstwie ect... Ale oczywiscie moge sie mylic...

Gość taka jedna z ....
masz racje z tym co piszesz .... chciałabym kogos takiego poznac namietnego i .... moze napisze do Ciebie Pa :)

acha czyli razem będziecie sobie biadolic nad tym jaki to wasze małżeństwa odchodzą od ideału, ja nie wiem może zbyt prosto określam sprawę ale wolałabym się rozstać z mężem niż szukać kochanka i oszukiwać ich i samą siebie, za duży dysonans

Gość do żadnej nie poznasz
a co Ci te kobiety takiego zrobiły że takie mocne słowa piszesz?

Gość nie o to chodzi
że niespełniona mężatka zrozumie niespełnionego żonatego tylko o to żeby uniknąć zobowiązań i bzykać na boku zajętą osobę, której można się łatwo pozbyć jak się znudzi a i ewentualne dziecko będzie na koszt męża :) ot, polski mężczyzna :P

żadnej nie poznasz o jesssssu no moze z tymi 90% lekko przesadziles:-) to ty koniobijca jestes?

zgadzam się z \"nie o to chodzi\", jakoś ciężko mi zrozumieć co innego może kierować założycielem topiku

Gość chodzi o to
zeby pomiedzy tymi bzykaniami byly jeszcze kwiaty-sraty-taty: jaki pan mąąądry, panie Sułku kochany. I zeby nie zajmowała mu weekendów i świąt - to dla rodziny.

Gość żadnej nie poznasz
jestem potomkiem Izzaka Rotchilda,którego w Auschwitz polki wysmiewały z powodu 5cm penisa,ja tez tak mam.Aj waj. dlatego do miłosci uzywam pachnących czosnkiem ust,a moj obrzezany 5cm dragal słuzy do odganiania much z cipki mojej Salcie :classic_cool:

Gość Arturku Kochanie
Po co zakładasz i wabisz wciąż kobiety, złamałes mi serce, jeszcze Ci mało? :(:(

Gość żadnej nie poznasz
wyjeżdżam,będe obciagał z połykiem bykom na corridzie:classic_cool: Gmina zydowska mnie nie,polki rozpoznaja mnie po zapachu czosnku,dlatego mnie unikają:o zostaje Hiszpania albo Antarktyda. Zawsze marzyłem,by mnie brało od tyłu trzech facetów we frakach. W końcu pingwiny sa prawie jak ludzie:classic_cool: