Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eloae

dlaczego faceci nie mają ochoty na seks

Polecane posty

Gość eloae

mój mąż- odkad urodziłam dziecko- nie ma ochoty na seks. Dodam , że nie wygladam jak potwór, juz schudłam i nie zaniedbuje sie w domu, staram sie zawsze ładniue wygladac. Dziecko urodziło sie 3 miesiace temu, kochalismy sie od tego czasu tylko raz.

to jak juz 3 m-ce minely to teraz z gorki pojdzie i niedlugo sie zacznie:)

Gość ania2
rozmowa i tylko szczera rozmowa nie masz na co czekać

eloae. przykro mi ze cos takiego Cie spotkało... Moze stracił zainteresowanie tobą po porodzie..a moze ma obawy czy po porodzie bedzie znow tak samo jak przed... Był razem z tobą poczasd porodu ?? To ma pewne znaczenie.Jesli tak to moze porod tak na niego wpłynał.. Odczekaj troche i daj mu czas jesli jednak sie to nie zmieni bedziesz musiała z nim porozmawaic...Sadze ze przyczyna ma podłoze psychiczne..a nie fizyczne....

Gość kristoferson
co to w ogóle jest ten seks? cholera to nie ma ważniejszych spraw w życiu? wziełybyście sie za jakąś robote, a nie tylko o dupie myśleć. człowiek sie musi namęczyć, bo to i jakaś gra wstępna i jakieś inne głupoty, tylko po to by na kilka sekund wyprostowało mu palce u nóg i oczy wylazły z orbit.:-0 dajta se spokój i idźta pranie robić, albo ziemniaki na obiad obierać :-P

Gość eloae
przed porodem było super, był przy porodzie, ale sam chciał- nie zmuszałam go. Ten raz od porodu to ja zainicjowałam, nie było moze zajebiscie, ale trudno sie spodziewac - ten pierwszy raz po porodzie . Bardzo brakuje mi seksu, ale głupio mi , że on nie jest tak napalony jak kiedys i ze nie inicjuje zadnego seksu

Gość eloae
ktos sie jeszcze wypowie?

Gość ja się wypowiem
ja jestem bardzo młoda (mam 22 lata), nie rodziłam i nie zamierzam (przynajmniej na razie...) bo... boję się porodu:o Jest to dla mnie straszne, w ogóle to, że tyle tam ludzi, a ja się muszę męczyć, n9o koszmar po prostu!:o Myślę, że to dlatego, że mąż by przy porodzie. To mogło byc dla niego wielkie przeżycie. I tak: albo widział, jak się męczysz i nie chce sprawiać ci więcej bólu, bo kojarzy podświadomie seks z jego konsekwencjami, albo napatrzył się i teraz twoja cipka kojarzy mu się z tym krwawym i niezbyt przyjemnym widokiem:o Może mieć niemiłe skojarzenia i nie jest juz tak podniecony jak wcześniej. Jeżeli to nie z powodu porodu, to może czuje się zły czy zaniedbywany, może czuje, że już nie ma między wami takiej więzi??? Bo faceci często tak mają, jak ich żona- dotąd tylko na ich potrzeby- musi się zająć dzieckiem i jest stale zajęta...