Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala sandra

25-latki co porabiacie.

Polecane posty

a co za roznica czy zaglebie czy slask dla mnie nie ma zadnej a wkurzaja mnie tacy co to sie przegaduja ze zaglebie to nie slask ze wogole no szok po co to wszystko co za roznica kto gdzie mieszka a wiecie niektorzy naprawde maja na tym punkcie jakiegos swira np moj wujek nawet takis poko ale z kims z sosnowca nie pogada bo cos tam bo on jest slazakiem a tamten nie rozwala mnie cos takiego a was??

ja czestochowa,zeczywiscie mnie tez denerwuje jak ktos kloci sie ,ze to zaglebie a to slas itp ,po co to komu ale kazdy ma swoje widzi mi sie i trzeba to usznowac .

🖐️ dziewczyny!! dolacze sie do tematu:) siedze wlasnie w pracy i mam wolna chwilke, no a jak mam wolna chwilke to odwiedzam kafeterie:) we wrzesniu skoncze 26 lat, 2 lata temu skonczylam historie, od trzech lat pracuje nie w zawodzie i jestem z tego powodu bardzo, bardzo szczesliwa :classic_cool:. od 8 lat w zwiazku, dzieci brak, planow dotyczacych dzieci brak. planow dotyczacych urlopu tez brak. pozdrawiam :)

kurcze a moze mi napisacjak je mozna dolaczyc do dania bo ja jestem bardzo opozniona w \"rozwoju z ta technologia\" hahah

ja tez najczesciej bym chcaial byc tam gdzie mnie nie ma a potem jak juz tam jestem to chcialabym byc gdzie indziej ale sie juz to tego mojego dziwactwa przyzwyczailam :)

Gość dzbanuszek
zgadzam sie z toba kiedys bardzo chcialam mieszkac w gdansku.

Gość malam sandra
ja skonczylam(prawie) administracje na wydziale prawa na us w katowicach

To powodzenia życze ja sie własnie zaraz do naszej szkoły wybieram oddac indeks a kogo miałas promotora jezeli mogę zapytac