Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kwiatuszek

hej!zostałam sama i jest mi smutno

Polecane posty

Heh no i zostałam sama po 5 letnim związku. Dużo dla niego poświęciłam i teraz wiem że nie było warto dla kogoś kto uwielbia tylko kase. Teraz się pozbierałam i poszukuje kogoś kto mnie przytuli. Tylko gdzie takiego szukać? Niestety wszystkie koleżanki już mężatki i nie szalja. Może jest taka w podobnej sytuacji z Warszawy? Albo taki kto mnie przytuli? ;)

Gość aga666
hejka, ja bylam sama po 8 latach i zlaozylam sobie konto w onet randki i poznalam wspanialego faceta, z ktorym jestem i ktoremu poprzedni nie doarasta do piet nie martw sie - bedzie ok

cześć ja na szczęście nie jestem sama bo mam męża i półrocznego synka ale nie załamuj się widocznie nie był ciebie warty bo po co ci facet co by ci całe zycie wypominał ze gdyby nie on to byś zginęła. Głowa do góry lekki makijaż spódniczka na tyłek i w podbój ;)

Gość aaa...
ja nie potrafilabym zalozyc sobie konta w randce to wiazaloby sie z wystawieniem swojej fotki itp dziwnie bym sie czula

Gość aga666
na onecie - jest zakladak randki i sobie zalozylam konto i sie placi chyba 5 zl miesieczni. Bardzo fajnych ludzi mozna poznac - z paroma pisalam na gg, a tym jednym sie spotkalam i tak juz zostalo:)

Gość aga666
ja tam nie dalam zadnego zdjecia - to nie jest konieczne

słyszałam że tam też jest pełno facetów żonatych albo w stałych związkach i się do tego nie przymają. Liczą zwyczajnie na dobra zabawę albo na cos jeszcze na jeden dzień

Gość aga666
dlatego warto sie spotkac w realu i zanim sie zdecyduje na cos wiecej to poznac jego znajmoych