Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata ping pong

Czy wy też tak macie ze lubicie starszych męzczyzn?

Polecane posty

Gość agata ping pong

Gość przyszla zona 40-latka
ja ma 29, mój facet 40. niedługo się pobieramy. na początku było super, potem różni "zyczliwi" ludzie - zazwyczaj kobiety - zaczęły krytykowac mój wybór - że za stary. Miałam chwile, kiedy się nad tym zastanawiałam. ale wcześniej była w z wieloma młodszymi facetami - okazywali si,e gówniarzami. ja w swoim życiu wiele zrobiłam i jak na swój wiek mam spore zawodowe i życiowe doświadczenie, a w faceci w moim wieku są często dopiero na etapie wyprowadzania się od rodziców. Mam więc z nimi niewiele wspólnego. Koniec więc z zastanawianiem się nad wiekiem, jest nam razem dobrze i to jest najważniejsze :)

Gość agata ping pong
gratuluje!zazdroszcze ci powiem szczerze z emasz takiego fajnego faceta!niewch wam sie ukalda sma bede szukac dojrzalego męzczyzny !masz racje jesli chodzi o tych 29 latkow pozdrawima

Gość zona starszego
od niedawna jest zona 43-letniego faceta. Ja mam 27 lat ;-) Nikt nie krytykowal, zadnych uwag nie slyszalam, ale to dlatego, ze nikt tak na prawde nie wiem jak duza jest roznica miedzy nami. Tego po prostu nie widac ;-) a znamy sie od 3 lat i cala moja rodzina go poznala. Powiedzialam, ze jest 10 lat starszy to i tak sie dziwili, ze tego nie mozna zauwazyc ;-) a jesli sie wyda kiedys tam, to juz trudno, wtedy moga sobie gadac. Nam jest dobrze, kochamy sie i oczekujemy dziecka ;-)

gratuluję!! :) u mnie w rodzinie, zeby było zabawniej, od samego początku mnie namawiali do tego związku!! moja mama i babcia uwazaly, ze starszy facet bedzie odpowiedzalny, rozsadny i poskromi moze wreszcie moja nadpobudliwa osobowosc :) i miały racje, przy nim się wyciszam, wreszcie na kims moge polegac, wreszcie nie musze za kogos myslec :) polecam ;-)

Gość dzisiaj na czerwono
to zalezy. w sumie wole mlodszych ode mnie bo i cialko ladniejsze i werwy wiecej. zreszta duzego wyboru nie mam,bo tylko same malolaty sie za mna ogladaja ;)

Gość dzisiaj na czerwono
na powazny zwiazek wolalabym starszego,ale bez przsady. 5 lat starszy max.

ja mam 24 mój obecny facet ma 35. Dla niektórych moich znajomych to spora różnica, natomiast ja tego wogóle nie odczuwam. Zawsze miałam starszego faceta, z rówieśnikami nigdy nie mogłam się dogadać :/

Gość Black_Angel*
Milosc mego zycia ma obecnie 40 lat a ja 23. Coprawda nie ejstesmy juz razem ale to dluga historia. Dodam ze ejstem w nim zakochana juz przeszlo 5 lat mimo ze probowalam ulozyc sobie zycie z innymi i zapomniec :( Teraz tez szukam na wzor Jego

Gość agata ping pong
no powiem WAm ze bede starsznie cchila byc ze starszym facetem mam andziej z euda mi sie takiego rozsadnego na 5 roku studiow znalezc !pozdrawiam

Gość triss
JA mam 25 a mój facet 42. Nie szukałam starszego, po prostu strasznie go kocham :)

do: dzisiaj na czerwono: za mna im jestem starsza, tym wiecej małolatów sie ogląda! ale faceci, których najlepiej wspominam z mojej przeszłości i z którymi najlepiej sie dogadywałam byli ode mnie 5-6 lat starsi. teraz chyba trafiłam na partnera w idealnym wieku ;-)

Gość agata ping pong
triss nie o to chodzi z eszukam i tylko z jakas metryczka mnie interesuje ja poprostuw iem jak kobieta sie moze dobrze czuc z takim facetem jak jest starszy!tylko ze rzadko kiedy jest starszy nie zonaty a romans to ciezka sprawa

Gość agata ping pong

Gość agat ping pong

Gość o witam witam
hej dziewczyny mam na imie Alka, tez jestem w takim zwiazku ja mam 23 lata a on 38, jestesmy razem prawie 4 miesiace i od razu ze soba zamieszkalismy, tzn ja u niego. niesteyy niektorzy jego znajomi twierdza ze on "zwariowal" ze jest z taka mloda dziewxzyna , ale nam jest e soba dobrze i kochamy sie :) pozdrawiam was dzirwczyny!! ja i moj kotek ccemy kiedys zalozyc rodzinke, to bedzie jego druga rodzina bo jest po rozwodzie, ale ciesze sie z tego bardzo

Gość przyszła zona 40-latka
ja nie widze problemu ze znajomymi - większość moich znajomych jest ode mnie starsze, mam dwie starsze o parę lat siostry, z którymi jestem bardzo blisko, siłą rzeczy mamy wspólnych - starszych ode mnie - znajomych - nie ma w ogóle problemu wieku - niczego nie robimy na siłę, ten związek nikogo nie dziwi, róznica tych 11 lat zupełnie się między nami zaciera. jak to piszę to się zastanawiam skąd sie w ogóle wzięły we mnie jakieś wątpliwości, chyba dzięki złośliwości zyczliwych ;-) dziewczyny, życze wam powodzenia, nie dajcie się ogłupić naszej pękającej z hipokryzji społeczności :)

Gość do agata ping pong
agata,z tego co wiem to starsi panowie nieinteresuja sie mlodszymi kobietami z nadwaga. Jezeli juz ktorys PAN STARSZY wchodzi w zwiazek z mlodsza panna to po to,zeby sie dowartosciowac i dodac sobie atrakcyjnosci dzieki mlodej,atrakcyjnej,szczuplej kobietce.

Gość przyszła zona 40-latka
hmm, dziwna teoria.

Gość agata ping pong
nie wiem kto mnie poucza ale tej nadawagi nie mam porostu z widzi mi sie tylko jestem chora wiec daruj sobie moralizowanie mnie bo mnie juz nezle wkurzyles badz wkurzyals!wiec odpusc sobie

Gość agata ping pong
przyszla zona 40 latka hej!niedosc ze ktos mi sie jescze pod nicka podzyswa to jescze pisze bzdury!pozdrawim serdecznie

Gość agata ping pong

Gość przyszła żona 40-latka
ja tez pozdrawiam :)

Gość Kobietka18
Ja mam 18 mój wspaniały chłopak 29 i jestem bardzo szczęśliwa.

Gość agata ping pong
hej dziewczynki!przyszla zono 40 latka powiedz mi jak to bylo jka poznaliscie sie jakie macie problemy jak rodzina sie zapatruje!gratuluje Ci serdecznie i ciesze sie z Tobą

Gość przyszła zona czterdziestolatk
Agatko, poznalismy sie jak normalni ludzie, gdzies wśród znajomych, na początku nic z tego nie było, bo ja byłam z kimś, a on wyjeżdżał na pół roku za ocean na kotrakt. Ale mieliśmy kontakt ze sobą, jako znajomi. W miedzyczasie ja rozstałam się z kolejnym facetem, on wrócił, spotkaliśmy sie na kawce, potem drugiej, mamy te same zainteresowania, oboje uwielbiamy narty etc. Wszystko potoczyło się bardzo naturalnie i tak jest do tej pory. Nie było żadnych przeszkód, bo mam sporo starszych znajomych, mój szwagier jest w jego wieku, więc w ogóle nikt nie zwrócił uwagi na te jego 40 lat. Moja rodzina reaguje na niego bardzo pozytywnie, bo od dawna wszyscy marzą, żebym sie "ustatkowała" - a on jest fajnym kawalerem (!!! ;-) ) z poczuciem humoru, pomysłem na życie i świata poza mna nie widzi. Nadskakują mu, jak mogaąi gdyby mogli juz dawno zaciągneliby nas do ołtarza. Az mi sie czasem nie chce w to wierzyć, włosy mi się jeżą na głowie, jak czytam o przejściach kobiet w podobnej sytuacji do mojej!

Gość przyszła zona czterdziestolatk
ale jest za stary na kumplowanie się z moimi - młodszymi ode mnie - koleżankami ze studiów, to fakt. Dlatego na piwko umawiam sie z nimi sama ;-)

Gość agata ping pong
to fajnie!gratuluje jescze raz!mam andzije z ebedzie sie wam ukladac!mnie srszy gosc troche wprowadzilw w bulimie bo wiesz teksty byly jestes super i wogole tylko czaem mowil ze laseczka jestes trzymaj sei super wygladasz takie aluzje a my kobiety sobie do lab bierzemy a moze ejstem z agruba itp. przytylam duzo ale teraz walcze mam andzije z emi sie uda!juz od 17 czerwca malo jem dietuje zobaczymy pozdrawim Cie bardzo bym cchila kiedys postkac kogos madrego i rozsadnego oczywiscie satrszego buziaki!!

Gość shalimar
Ja za bardzo nie lubie. Czuje że maja za dużą przewage nade mną. Taki facet często wszystko wie lepiej. Czuje się przy nich jak dziecko

Najbardziej mnie śmieszy w tej rozmowie taka studentka co wieku 25 lat V rok czy coś, nie wnikałem za bardzo chce sobie straszego pana w wieku 40 lat znaleźć, dziecko ojca szukasz?