Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam dzieci

Brak dzieci

Polecane posty

Gość nie mam dzieci

Witam! jestem ciekawa ile jest dziewczyn ktore nie chca miec dzieci z\ wyboru? i dlaczego? nie pytam tych co nie mogą...ja kiedys chcialam ale moj byly partner nei byl odpowiedzialną osoba a tera zmam 28 lat jestem sama i nie chce miec dzieci... bo nie moglabym non stop o kims myslec czy wyrosnie na normalne dziecko, czy bedzie mi zajmowalo caly wolny czas, bede musiala sie poswiecac czego nei lubie, kasa i jeszcze raz kasa, newry wieczne, no i pewnie postarzalabym sie o jakies 5 lat..pozatym chce skonczyc studia a pravcy nie moge zostawic bo mam mieszkanie na utrzymaniu;)

Gość przyszła mama....
jeszcze zmienisz zdanie czego ci z całego serca życzę, pozdrawiam

Gość do mamuśki
a dlaczego uwqazasz ze zmieni zdanie?? bachory przyslonily ci juz caly swiat?? Nie kazda kobieta chce rodzic dzieci :P A zyczenia mozesz sobie wsadzic w swoj gruby tylek :P

Gość toda000
Ja chciałabym mieć dziecko, ale skończyłam 33 lata i nie mam perspektyw na znalezienie faceta. Moje związki to było jedno wielkie niepowodzenia, a randek było tyle, że teraz pozostał po nich niesmak. Gdybym miała fajnego męża to chciałabym mieć dziecko.

Gość Cahpirinia
toda000 - witamy w klubie !! Ja mam 29 lat i tez zadnych perspektyw na wyjscie za maz, nie mowiac juz o dzieciach....

Gość tak se pisze
do "do mamuśki": no ty faktycznie nie powinnaś mieć dzieci i naprawdę nikt tego od ciebie nie oczekuje

Gość tak se pisze
do reszty, tych normalnych mam 29, jestem w stałym związku, jest dobrze, mam swoje pasje i brak czasu oraz chęci na dzieci ale jak przyjdzie czas, urodzę, będę kochać, zapewnię co się da, a reszta poukłada się sama (nie jestem zwolenniczką zamartwiania się na zapas, i uważam że w życiu trzeba zachowywać złoty środek np odpowiedzialność za dzieci - tak ale z zastrzezeniem że nie jest się ich właścicielem i nie przeżyje życia za nie więc można sobie lęki odpuścić)

Nigdy nie będę chciała rodzić. Po pierwsze dlatego, iż wydaje mi się, że nie urodziłabym zdrowego dziecka. Po drugie nie chciałabym żeby odziedziczyło najgorsze moje cechy a to byłoby prawie pewne. Po trzecie jestem niedojrzała i egocentryczna, sama zachowuję się jak dziecko, chociaż wiem, że potrafiłabym być odpowiedzialną matką.. Nie chcę żadnych zobowiązań i ograniczenia wolności. Nie muszę o siebie dbać, mogę robić ze swoim życiem co chcę a przy dziecku byłoby to niemożliwe.

Gość Cahpirinia
A masz faceta Marzanna, czy tez jestes singlem?

Gość nie mam dzieci
hejaaaaaa.. kazdy ma swoje zdanie..ja lubie dzieci ale na 30 min góra godzine..nawet jak siedze sama w domu tao sie nie nudze zawsze cos robi i brak mi czasu, albo cos w domu albo poza nim ..kiedys chcialam miec dziecko owszem..ale moj kolega mnie przekonał ze dziecko to trzeba wiedziec z kim robic on ma pieknego syna ale ta baba to gorszego zła nie było.. jestem jedynaczka i wiem ze moge byc sama;( ale co mam zrobic 5 dzieci na sile? i byc samotna matka?

Ja mam 28 lat,niekiepską pracę ,a dzieci mieć nie mogę,na szczęście jakimś cudownym zrządzeniem losu mój tzw.instynkt macierzyński jest minimalny (czyli dzieci lubie,ale w dawkach bardzo umiarkowanych).Ergo-los wszystko za mnie załatwił