Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anianaaaaa

Pytanie o rozjaśnianie włosów...

Polecane posty

Gość anianaaaaa

Witam, Jutro idę do frzyzjera rozjaśnić włosy...ma do Was takie pytaie, pewnie głupie, ale pierwszy raz chce zostac "blądynką"/...mój naturalny kolor włoso jest taki nijaki, ciemny bląd -czytaj jakiś kolor szarej myszki....i teraz chciałam zapytac o to, jak to jest po farbowaniu...czy odrozsty bede mogla rozjasniac juz sama w domu , czym? i jak? przyznam , ze wydadek juz 200 zlotych na samo rozjasnaie jest dla mnie duzy inie wyobrazam sobie latania do frzyjerki z odrostami...Prosze o odpowiedz, z gory dzieki

Gość leilla
nie ma problemu z robieniem odrostów w domu musisz tylko dobrać odpowiednia farbę,ale ja osobiście radziłabym zrobic dużo jasnych pasemek nie zniszczą tak włosów nie widać odrostów tak szybko a przy włosach ciemny blond fajnie będzie wyglądać,ja byłam wczoraj zapłacilam tylko 50zł za pasemk\a - sama korona i wyglądają super teraz położe tylko palette gołębi kolor szampon pzdr

Gość katex
JESTEM CAŁKOWICIE FARBOWANĄ BLONDYNKA:) JEŻELI MOGE COS DORADZIĆ - TO ZRÓB SOBIE NAJPIERW JASNE (GESTO) PASEMKA, NIEDOŚĆ ŻE DO NASTĘPNEGO FARBOWANIA BĘDZIESZ MIAŁA CZAS SIĘ OSWOIĆ Z KOLOREM I ZOBACZYĆ CZY CI Z NIM DOBRZE TO JESZCZE POZNASZ REAKCJĘ SWOICH WŁOSÓW NA ROZJASNIANIE I BEDZIESZ MOGŁA ZDECYDOWAĆ CZY CHCESZ CAŁKOWITEGO JEDNOLITEGO BLONDU - POZA TYM GESTE ŁADNE PASEMKA OPTYCZNIE ZAGĘSZCZAJA WŁOSY I BARDZO ŁADNIE WYGLADAJĄ:)

Gość katex
ALE ZRÓB PASEMKA NA CAŁYCH WŁOSACH - NIE TYLKO KORONA

anianaaaaa >>> Może odpuść sobie tego fryzjera na rzecz dobrego słownika ortograficznego ? Jak wielką ignorantką trzeba być żeby mając BLOND włosy pisać \"bląd\" ??!!

Jak wielką ignorantką trzeba być, żeby nie pojąć sensu cudzysłowu \"blądynki\"? Też radzę pasemka na całej długości włosów. Odrosty nie będą tak widoczne.

Gość forum Kosmetyczka fryzjer...

compcat czy jak ci tam>> rozluźnij pośladki, otrzyj pianę z ust i nie błażnij się. Załóż bryle i przeczytaj raz jeszcze. -- b l ą d -- , gdzie tam widzisz cudzysłów ?

Gość 9.tonów.conajmniej
Koleżanka JESZCZE nie jest blondynką :) Zagapiłam się i założyłam niepotrzebnie nowy temat. No nic - dolączę się do tego. Pasemka blond na stosunkowo ciemnych włosach wyglądają BARDZO nieestetycznie. Wiecie chyba o czym mówię :) To tez wolalabym zafarbowac CAŁE wlosy... niestety po wszystkich farbach (tzn tych u fryzjerow i kupnych) wychodzi mi koszmarny rudy :(:(:(:(:( Co moglybyscie doradzic: Rozjaśnianie, pasemka, balejaż... Kompletnie się na tym nie znam.

Gość 99999.tonów.conajmniej
a pasemka wychodziły mi ładne. tylko pasemka

Rozluźniłam więc pośladki i w prezencie mam dla ciebie parującego kl0tza na Twoją wychudłą zapadłą szczurzą klatę. Oto zostałaś wyhołubiona za czynienie z zapałem godnym lepszej sprawy mało zaszczytenej funkcji forumowej poprawiaczki.

Gość 9992165799.tonów.conajmniej
nie ma to jak kultura osobista ;) z obydwu stron (ja na takie rażące błędy jak: bląd, wyśmieli, itp itd -nie zwracam nikomu uwagi... ale pomyślę swoje :)) a to jest forum o urodzie.. takze moze nie przywiazujmy tak uwagi do bledow, od tego sa profesorzy w szkole :)

Gość 999216535799.tonów.conajmniej

Gość heeeeeeeej