Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ar-nika 28

rozsądek zwyciężył

Polecane posty

Gość ar-nika 28

zostawiłam faceta którego kocham, jest mi żle, boli mnie serce, nie mogą znależć sobie miejsca. Chetnie odwołałabym te wszystkie słowa ale juz nie mogę. Potrzebuje znieczulenia....

Gość ankacyganka
a długo byliście razem i z jakiego powodu zerwałaś? ja tez sie zastanawiam, ale boję się być sama:(

Gość ar-nika 28
sporo czasu zajęło mi podjęcie tej decyzji, próbowalam kilka razy, w końcu ostateczne rozstrzygniecie nastąpiło wczoraj. Teraz wiem, ze nie moge już liczyć na żaden ruch z jego strony. Niby powinno mi o ułatwić trwanie w tym postanowieniu ale ...na razie ziemia mi się usówa spod nóg. Powód? no wiesz...typowy ani z nim ani bez niego

Gość karolina samosiuk
skoro podjęłaś taką decyzję....teraz tylko się wypłacz, potem popraw makijaż i uśmiechnij się - kiedyś ból minie - powodzenia

Gość marei
'Myśl sercem, kochaj rozumem'. Skoro zwyciężył rozsądek, to znaczy, że było coś nie tak. A skoro było coś nie tak, to po co do tego wracać? Popatrz logicznie. Chociaż może na razie nie, na razie sobie popłacz.. a potem spójrz logicznie i się uśmiechnij - tego kwiata jest pół świata!

Gość ar-nika 28
Dzięki dziewczyny ! Wiedziałam, że tutaj mogę liczyc na zrozumienie. Wiem, ze będzie lepiej, że trudne dni przeminą tylko nie mam pojecia jak je przeczekac. Nie sądziłam, że może być aż tak żle.

Gość ar-nika 28
Z pewnoscią masz to już za soba ;-) Zazdroszczę ! Co proponujesz na dzis, Malibu? czat na onecie? babski wieczór czy mecz w TV?

Gość ar-nika 28
Penelopa, zabierzcie mnie ze sobą :-) PLEASE!!!!