Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pippeline*

Ale jestem glupia!! Ngadalam ginekologowi bzdur!! Jak z tego wybrnac

Polecane posty

Gość Pippeline*

Bylam dzis u niego bo spoznia mi sie okres 3 m-ce, w ciazy nie jestem. Przebadal mnie wypisal luteine i powiedzial ze mam sie zglosic do niego w ciagu 10ciu dni bez wzgledu czy bede miec okres czy nie( jak bede miec to wypisze mi tabletyu anty) a jak nie dostane@ to zrob8 USG. Najgorsze to ejst to ze sie pytal jakie wczesniej bralam tablety , powiedzialam ze mercilon(ktory mi nie sluzyl), logest i pozniej harmonet. schodzac z fotela p[owiedzialam ze harmoet jednak chyba tez mi nie sluzyl bo po odstawieniu przybrlaam troche a wadze, a tak naprawde to harmonet wg mnie byl najlepszy, zero plamien zero skutkow ubocznych, okres jak w zegarku! nie wiem czemu tak palnelam, coprawda przybylo mi z 3 kg ale sama nie wiem czy to od odstawienia czy tez od braku faceta(sexu). Myslicie ze jak teraz pojde do niego po tAbsy to to mam powiedziec ze chce jednak haRmonety(musze brac tabsy bo mam rozlegulowane cykle), nie osmiesze sie tym, skoro wczesniej mu pwoeidzialam ze chyba jednak harmonet tez mi nie pasuje :( Nie chce zeby mi przepisal inne bo faktycznie po harmonecie b. dobrze sie czulam. Napiszcie prosze jak z tego wybrnac przed nim :( Troche tu chaotycznie napislaam ale to ze zdenerwowania

Gość Pippeline
Czemu nikt mi nie odpisuje??????????????????????

Gość oj oj
Ale masz problemy... :) :) :) Myślisz, że lekarz pamieta co mu powiedziałas jak on ma ileś tam pacjentek na dzień? Czym ty sie przejmujesz?!!!!

Gość Pippeline
Masz racje moze ja przewrazliwiona jestem, ale zawsze wszystko analizuje po fakcie i gdzie nie pojde tam zrobie gafe :( oby nie pamietal bo wezmie mnie za rozhisteryzowana idiotke( i mzoe ma racje) bo na fotelu tez sobie narobilam siary ja juz zeszlam a on ze jeszcze mam siedziec bo cos tam jeszcze musi sprawdzic :( z nerwow zawsze gadam bzdury!!!

Doskonale Cie rozumiem, bo sama jestem czasami tak zakrecona, ze wychodza glupie sytuacje. Mysle, ze w tym przypadku po prostu wytlumacz lekarzowi, ze sie zwyczajnie POMYLILAS i ze to wlasnie te, a nie inne pigulki bardzo dobrze znosisz i prosisz recepte :)