kikita 0 Napisano Lipiec 1, 2006 Kochalam sie z moim chłopakiem tydzień po okresie,a następnie kilka dni przed spodziewanym krwawieniem.Miał prezerwatywę,ale zsunęła się i została tak troszeczke we mnie,wytrysku jednak nie było.Okres spóźnia mi sie 12 dzień,ale ostatnio były straszne upały,nagła zmiana temperatury.Na wiosne miałam podobnie 18 dni spóźnienia przez ocieplenie jakie przyszło po takiej mroźnej zimie.Rok temu było podobnie na wiosne.Parę miesięcy temu gdy tak sie spozniala miesiaczka,bylam u ginekologa na badaniu,ciaze wykluczyl,przestalam sie martwic i na drugi dzien dostalam krwawienia.Teraz jeszcze mam duzo stresu,więcej ruchu co się równa z wysiłkiem fizycznym no i teraz doszedl jeszcze stres w postaci strachu przed niechcianą ciążą.Dodam jeszcze ze dwa miesiace temu skonczylam brac tabletki i miesiac temu mialam normalnie okres.Objawów zadnych nie mam po za bólem brzucha tak jak przed okresem,a chyba po ponad miesiacu bylyby jakies objawy gdyby doszlo do zaplodnienia,Temperature ciala mam normalna,nie podwyzszona.Co o tym sadzicie?Czy jest mozliwosc aby to byla ciaza?Z gory dziekuje za odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sami zobaczcie Napisano Lipiec 1, 2006 proponuje zakupic jutro test ciazowy a nie zakladac takie infantylne topiki. dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak jest taka mozliwosc Napisano Lipiec 1, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MKW Napisano Lipiec 1, 2006 Tak mozesz byc w ciazy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kikita 0 Napisano Lipiec 1, 2006 Chce po prostu zasiegnac rady,przeciez po to jest to forum... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sen nocy letniej... 0 Napisano Lipiec 1, 2006 nie wykluczaj takiej możliwosci, ja zaszlam w dni nieplodne (przynajmniej tak myslalam) i z gumką, pewnie pekla albo tez sie zsunela, nawet nie zauwazylismy... bylam gleboko zdziwiona jak okazalo sieze jestem w ciązy... :) ale to moze byc tylko spoznienie :) najlepiej zrob test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sami zobaczcie Napisano Lipiec 1, 2006 ty nie oczekujesz rady tylko zaczynasz dyskusje. stawiajac tak glupie pytanie liczysz sie chyba z tym? tematow takich miliony. jezeli zaczelas wspolzyc to wiesz,ze chociaz 100 000 ludzi ci powie,ze bedziesz w ciazy to i tak mozesz nie byc. i odrotnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kikita 0 Napisano Lipiec 1, 2006 Testu nie bede robila pojde do ginekologa w poniedzialek.Tylko zauwazylam ze ostatnio sluzu nie mialam a dzis pojawil sie taki bialy gesty jak w dni nieplodne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sami zobaczcie Napisano Lipiec 1, 2006 a mozliwosc zawsze jest skoro sex byl. chyba,ze spirala i w to tez watpie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alissa Napisano Lipiec 1, 2006 zrob test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach