Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytankoo

Mam 2 pytania dot. kierunku informatyka i telefonu Motorola V235........

Polecane posty

Gość pytankoo

1 pytanie: Czy po skończeniu 3,5 letnich studiów inżynierskich na kierunku informatyka można uczyć w szkole średniej informatyki i matematyki?Czy może samej informatyki i to dopiero po magistrze?Pytam bo przecież na wyższych uczelniach zajęcia prowadzą mgr.inżynierowie więc myślę, że mając sam tytuł inż. informatyk można już uczyć w szkole średniej?Wiecie coś na ten temat? Będę wdzięczna za odpowiedź. 2 pytanie: Co sądzicie o telefonie Motorola V235?Ile trzyma bateria?(mam tu na myśli oczywiście nowy telefonik) i czy nie ma z nim żadnych technicznych problemów?Opłaca się wziąć w Mixie? Bardzo proszę o opinie. :)

Gość pytankoo
:) To jak mogę liczyć na odpowiedź bo naprawdę nie wiem jak to wygląda:)

Gość pytankoo
upupupupupu....

nie mozesz. chyba ze ktos cie zatrudni podczas kontynulacji studiow. obecnie do zostania nauczycielem konieczny jest mgr. zapytam jeszcze moje mamy nuczycielki ona sie z pewnoscia orientuje sie wiec dam ci odpowiedz jutro. napewno konieczny jest kurs pedagogiczny. nie wiem czy pamietasz wilka afere z nauczycielami ktorzy do 2003 czy 2004 roku musieli ukonczyc studia wyzsze nie licenciackie. inzynier to nie licencjat ale tez nie magister.zapyatam mamy jutro to napisze:):) pozdrawiam:P:P a co do motki to nie przepadam za nimi. kofam nokie:P:P ale jesli nie nokia to motka:P:P motki maja swietne wyswiwtlacze takie duze i wogle wypasne:P:P ale dla mnie sa za wielkie:):)co do mixa to nie wiem. mam abonament i strasznie zaluje:(:(:( bo jeszcze rok jestem uwiazana do tego dziadostwa:(:( nie ma jak karta:):) 0,5 gr w heyah :):)

Gość pytankoo
nibys dziękuję bardzo za odpowiedź, będę wdzięczna jak będziesz juz dokładnie wiedziała jak to jest z tym nauczaniem, więc czekam na odpowiedź jutro :) Ale jak to możliwe, że mgr moga uczyć w szkołach wyższych w takim razie? Ja też mam abonament ale telefonu nie mam bo sprzedalam tylko siora kupuje w Mixie i ja od niej kupię ten telefon bo ona ma stary :) Pozdrawiam

juz wiem:):) w szkole nie mozna uczyc po studiach 2 letnich. czyli licencjat czy inzynierjest tytulem jak najbardiej uprawniajacym do tego:):) potrzebny jest kurs pedagogiczny

Gość pytankoo
nibys..nie rozumiem..2 letnie to jedynie studium jest i po tym jest tytuł technika więc jeśli po 3,5 letnich ma się inżyniera czy też licencjata to rozumiem, że jednak można uczyć?Tylko do tego trzeba mieć kurs pedagogiczny tak?Dobrze zrozumiałam?:)

Gość pytankoo
I jeszcze jedno pytanie mam najważniejsze: jakim programem ściągnąć simlocka z Motoroli V235?

Gość pytankoo
Pomozecie? To bardzo wazne musze na jutro wiedzieć.

Gość pytankoo
nikt się nie zna....:(

Gość upuppupupu

Gość a moze...
załóz nowy topik pt: Motorola V235 - jak sciagnac simlocka?

Gość pyankoo
Tak tez musze w ostateczności zrobić:) Nie chcialam po prostu zaśmiecać kolejnym tematem forum ale chyba faktycznie nie mam wyjścia..

sorki ze teraz dopiero ci pisze. jesli nie konczysz studiow pedagogicznych to zawsze musisz miec ten kurs on jest nie dlugi. jak masz 2 letnie studium to nie mozesz uczyc. licencjat i magister z studiow nie pedagogicznych musi miec kurs. a i jeszcze co do motki poszukaj w google.