Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowa głowa

czy mogłam wpaść?

Polecane posty

Gość kolorowa głowa

mam problem, otoz obwaiam sie czy moglo dojsc do zaplodnienia:( otoz 23 i 26 dnia cyklu przy cykach okolo 28 dniowych kochalam sie z facetem, ale wygladalo to tak ze wszedl we mnie na chwile i nie mial wytrysku.byly to raczej dni niepodne, poniewaz obajwy plodnosci (temp i ciagnacy sluz) mialam okolo 12-13 dnia.mimo wszystko obawiam sie ,bo powinnam juz dostac okres(jes 27 dzien)a nie mam..tem jest niska(36,6) wiec moze dziś dostane..

Gość o ja pindole
i po to zakladasz nowy temat? oczywiscie ,ze jest mozliwosc. idz do lekarza to dowiesz sie wszystkiego. tutaj jaden ci powie,ze mozesz,drugi,ze tak i nastepna dyskusja bez sensu bo nikt ci niepewnosci nie zabierze

Gość katarzynka kasia
gratuluje, jak bedzie dziewczynka to nazwiesz ja Kasia? proszeeee :)

Gość rytua
kolejny bzdurny temat o ciązy...... czy jestem czy nie? zabezpieczajcie sie dziewczyny albo w ogole sie nie bzykajcie a nie non stop o tym samym........ przeciez wiadomo ze zawsze jest jaksa szansa ze zajdziesz w ciąze.......

W ogole nie jestescie wyrozumiale,jesli wam przeszkadzaja nowe tematy to nie wchodzcie i nie piszcie zamiast negatywnie komentowac.Po to jest forum zeby porozmawiac i sie uspokoic.

Gość ONK3
trzeba było nie zaczynać nie miałabyś durna babo problemu

Gość plusz
jesli w ciągu 2 tygodni nie dostniesz okresu zrób test, jak będzie pozytyw idź do gina się upenić Niby nie powinnas wpaść bo to były dni bezpładne, ale organizm kobiety jest nieprzewidywalny

Kolorowa Glowo na pewno wszytsko bedzie w porzadku ja tez mam ten problem,mi sie sponia 13 dzien ale to juz nie pierwszy raz wiec wiem i tak ze bedzie w porzadku,takze Ty tez sie nie przejmuj:-)